Απεργία την Πρωτομαγιά

Αυτή η ρωσίδα δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μαραντόνα για σεξουαλική παρενόχληση

Αυτή η ρωσίδα δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μαραντόνα για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Φωτογραφία της δημοσιογράφου και του Μαραντόνα πριν από την συνέντευξη και ό,τι ακολούθησε
0

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον Ντιέγκο Μαραντόνα ρωσίδα δημοσιογράφος, η οποία είχε πάει στο ξενοδοχείο του στην Αγ. Πετρούπολη για να του πάρει συνέντευξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, η Κατερίνα Ναντόλσκαγια, υποστηρίζει ότι ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου επιχείρησε να τη γδύσει όταν εκείνη πήγε στο δωμάτιο του για τη συνέντευξη. Η ίδια λέει ότι άρχισε να ουρλιάζει και ετοιμαζόταν να καλέσει την αστυνομία, όταν ένας από τους φίλους του Μαραντόνα, τη ρώτησε αν θέλει λεφτά και της έριξε χρήματα στο πρόσωπο. Σε βίντεο του ξενοδοχείου η Ναντόλσκαγια φαίνεται να βρίσκεται στο διάδρομο με τα εσώρουχα και να ξαναπαίρνει πίσω το φόρεμά της μόνο όταν φτάνει η αστυνομία.

Εντελώς διαφορετική είναι η εκδοχή της πλευράς Μαραντόνα. Οι νομικοί του σύμβουλοι υποστήριξαν στην Komsomolskaya Pravda ότι εκείνη ήταν που άρχισε να γδύνεται μπροστά στον αργεντινό και οι άνθρωποι του την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο.

Ο Μαραντόνα πρόκειται να τιμηθεί από το δήμαρχο της πόλης ενώ εκδήλωσε και το ενδιαφέρον του να αναλάβει την εθνική Ρωσίας. Φρόντισε μάλιστα να στείλει μήνυμα στον Πούτιν λέγοντας ότι στο δωμάτιό του έχει αφίσες του Κάστρο και του Ρώσου ηγέτη.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM