Η Shannen Doherty ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση - Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Η Shannen Doherty ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση - Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram Facebook Twitter
0

Από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο, η Shannen Doherty, πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Μπέβερλι Χιλς» και άλλων επιτυχημένων σειρών, δεν έκρυψε τίποτα από τον αγώνα που σε καθημερινή βάση έδινε.

Το Instagram της ηθοποιού μετατράπηκε σε ένα διαδικτυακό ημερολόγιο της καθημερινής της μάχης με την αρρώστια: Από τα ραντεβού της χημειοθεραπείας της, τις αισιόδοξες στιγμές της, τις όχι και τόσο καλές, τις ναυτίες, την προσπάθεια της να μείνει ψύχραιμη, πάντα με τον σύζυγο της στο πλευρό της.

Μάλιστα, όταν τα μαλλιά της έπεσαν λόγω των χημειοθεραπειών η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φορέσει περούκα. Είχε επιλέξει να μην καλύπτει το κεφάλι της, να κάνει αυτό που της συνέβη σημαία και να περάσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πάλευαν με τον καρκίνο: ότι το γυμνό κεφάλι δεν είναι ντροπή για καμία γυναίκα που δίνει αυτή τη μάχη.

Πλέον, φαίνεται πως η Doherty κερδίζει την επάρατη νόσο αφού μέσω ενός πολύ συγκινητικού μηνύματος στον λογαριασμό της Instagram ανακοίνωσε πως ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση.

«Στιγμές. Συμβαίνουν. Σήμερα ήταν και είναι μια τέτοια στιγμή. Τι σημαίνει ύφεση; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πως να αντιδράσω. Καλά νέα; NAI. Αναπάντεχα; ΝΑΙ.» έγραψε στο μήνυμά που ανέβασε μαζί με μία φωτογραφία της με το πρόσωπό της χωμένο ανάμεσα στα χέρια της.

Η ίδια αναγνωρίζει, ωστόσο, πως η περιπέτειά της δεν έχει τελειώσει οριστικά.

«Τώρα περισσότερη αναμονή. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι πάσχουν από καρκίνο, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα. Υποτροπές γίνονται όλη την ώρα. Πολλοί έχετε μοιραστεί την ίδια ιστορία με μένα. Έτσι, με κάπως ελαφρύτερη καρδιά, περιμένω. Στο μεταξύ, αποφάσεις. Αποκατάσταση που σημαίνει πολλές εγχειρήσεις. Αποφάσεις για το αν θα παίρνω ένα χάπι τα επόμενα πέντε χρόνια που θα φέρνει τις δικά του προβλήματα και παρενέργειες. Είμαι ευλογημένη, το ξέρω αυτό. Αλλά προς το παρόν...ύφεση. Απλώς, θα αναπνεύσω», γράφει.

Moments. They happen. Today was and is a moment. What does remission mean? I heard that word and have no idea how to react. Good news? YES. Overwhelming. YES. Now more waiting. As every single one of my fellow cancer family knows, the next five years is crucial. Reoccurrences happen all the time. Many of you have shared that very story with me. So with a heart that is certainly lighter, I wait. In the meantime, decisions. Reconstruction which is several surgeries. Decision on taking a pill for the next five years that comes with its own set of problems and side effects. I am blessed, I know that. But for now.... remission. I'm going to just breathe. #cancerslayer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM