«Είχα κουραστεί να κρύβω το πεος μου-Σταματήστε να κοιτάζετε» λέει η Κέιτλιν Τζένερ, αποκαλύπτοντας την επέμβαση διόρθωσης φύλου

«Είχα κουραστεί να κρύβω το πεος μου-Σταματήστε να κοιτάζετε» λέει η Κέιτλιν Τζένερ, αποκαλύπτοντας την επέμβαση διόρθωσης φύλου Facebook Twitter
(Kevin Winter/Getty Images)
1

To 2015, o ο πρώην Ολυμπιονίκης του δεκάθλου Μπρους Τζένερ, πατριός της Κιμ Καρντάσιαν και πρώην σύζυγος της Κρις Τζένερ γνωστοποίησε την πρόθεση του να ζήσει ως γυναίκα προκαλώντας φρενίτιδα στα ταμπλόιντ και χιλιάδες δημοσιεύματα.

Η Κέιτλιν Τζένερ παρουσιάστηκε μέσα από ένα λαμπερό εξώφυλλο στο Vanity Fair και σήμερα αποτελεί ένα σύμβολο της LGBT κοινότητας και μια εξαιρετικά επιδραστική, αλλά και πολυσυζητημένη προσωπικότητα στις ΗΠΑ.

To Reuters μεταδίδει πως η 67χρονη αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση διόρθωσης φύλου όπως επισημαίνει στα απομνημονεύματά της που θα δημοσιευτούν προσεχώς. Σύμφωνα με τα αποσπάσματα, υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Ιανουάριο και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει λέγοντας πως το κάνει «προκειμένου όλοι σας να σταματήστε να κοιτάτε επίμονα».

«Θέλατε να μάθετε, επομένως τώρα ξέρετε. Για αυτό ακριβώς είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω σχετικά με αυτό», έγραψε η Τζένερ, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που διέρρευσαν από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "The Secrets of My Life".

«Είχα κουραστεί να κρύβω το πεος μου-Σταματήστε να κοιτάζετε» λέει η Κέιτλιν Τζένερ, αποκαλύπτοντας την επέμβαση διόρθωσης φύλου Facebook Twitter


Τα αποσπάσματα δημοσίευσε χθες ο ιστότοπος RadarOnline ενόψει της επίσημης κυκλοφορίας του βιβλίου την 25η Απριλίου.

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε τη νέα της ταυτότητα κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης τον Απρίλιο του 2015 και γνωστοποίησε ότι αλλάζει το όνομά της από Μπρους σε Κέιτλιν σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Ιούλιο του 2015 για το περιοδικό Vanity Fair όπου πόζαρε στο εξώφυλλο.


Η Τζένερ απέκτησε τη δική της εκπομπή όπου κατέγραψε την όλη διαδικασία μετάβασης. «Το να έχω πέος δεν είχε καμία χρήση για μένα ... Θέλω μόνο να έχει όλα τα σωστά μέλη. Είχα επίσης κουραστεί να κρύβω το καταραμένο πράγμα όλη την ώρα», αναφέρει στο βιβλίο της.


Σύμφωνα με τα αποσπάσματα, η Τζένερ δηλώνει ότι η επέμβαση, που ήταν ακριβή και περίπλοκη, στέφθηκε με επιτυχία και ότι εκείνη νιώθει «όχι μόνο υπέροχα αλλά απελευθερωμένη».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"To Reuters μεταδίδει πως η 67χρονη αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση διόρθωσης φύλου"Έκανε καλά αφού την ενοχλούσε αλλά γιατί το λένε διόρθωση φύλου και όχι διόρθωση εμφάνισης φύλου ή αισθητικος επαναπροσδιορισμος φύλου. Αφού για αισθητική δεν πρόκειται ?