Απεργία την Πρωτομαγιά

O Hawking κάνει οντισιόν για τη φωνή που θα αντικαταστήσει αυτή που έχει εδώ και 30 χρόνια

O Hawking κάνει οντισιόν για τη φωνή που θα αντικαταστήσει αυτή που έχει εδώ και 30 χρόνια Facebook Twitter
2

Μετά από τρεις δεκαετίες, που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνητή φωνή, ο Stephen Hawking αποφάσισε να την αλλάξει, αναζητώντας έναν πιο φρέσκο ήχο, μέσω οντισιόν.

Γνωστοί ηθοποιοί όπως οι  Lin-Manuel Miranda, Liam Neeson, Anna Kendrick, Rebel Wilson και Eddie Redmayne (ο οποίος υποδύθηκε τον περίφημο φυσικό στο 2014 στην ταινία Η Θεωρία των Πάντων ) παρέδωσαν ήδη «πιλότο» προκειμένου να γίνουν η νέα φωνή του διάσημου αστροφυσικού. 

«Ο Στίβεν είμαι εγώ, οπωσδήποτε πρέπει να είμαι εγώ» λέει ο Λίαμ Νίσον κοιτάζοντας τον Hawking μέσα από την οθόνη. «Άκου τη φωνή μου, είναι βαθιά, είναι σέξι, έχει τη χροιά της… φυσικής», λέει ο  Neeson σε video που ανέβηκε στο διαδίκτυο ενώ ο Μιράντα και ο Μπιγιέκα ραπάρουν.  «Είσαι ο Stephen Hawking από το Cambridge / Αλλά η φωνή σου  είναι τρελά ρομποτική για να είμαι ειλικρινής».

Τελικά όμως ο αστροφυσικός φαίνεται να μην πείθεται από τα σόου των υποψηφίων και να  καταλήγει σε από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές του κινηματογράφου: Αυτή του Μάικλ Κέιν.

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο ακομπλεξάριστοι είναι αυτοί, ή το ανάποδο, πόσο συντηρητικοί είμαστε εμείς εδώ. Βλέπεις ολόκληρο Stephen Hawking να την λέει στον Ramsey λέγοντας την λέξη fucking. Βλέπεις την βασίλισσα τους να παίζει σε σποτάκι με τον James Bond. Βλέπεις μουσικούς - αστροφυσικούς σαν τον Brian May των Queen ή τον Brian Cox (D:Ream) να πρωταγωνιστούν στην εκλαΐκευση - διάδοση της επιστήμης τους. Κι εδώ; Ναφθαλίνη. Ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Μάνος Δανέζης.