0 28χρονος Saif Siddiqui
0 28χρονος Saif Siddiqui

 

O 28χρονος Saif Siddiqui δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο φουλάρι που αναμένεται να γίνει το απόλυτο αξεσουάρ όλων των διασήμων του πλανήτη.

 

Το ISHU, όπως ονομάζεται (λογοπαίγνιο με τις λέξεις «issue» και «shh») κάνει όλους όσους το φορούν γύρω από το λαιμό τους «αόρατους» σε φωτογραφίες, βίντεο και snapchat.

 

 

 

Και αυτό γιατί είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό ύφασμα, ενισχυμένο με χιλιάδες νανοσφαιρικούς κρυστάλλους που αντανακλούν το φως του φακού, αχρηστεύοντας επί της ουσίας το φλας των φωτογραφικών μηχανών και των καμερών.

 

«Ο βασικός στόχος είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το θέμα τις ιδιωτικότητας. Όλοι μας εκπροσωπούμε ένα «brand» στα social media»και με το ΙSHU, οι άνθρωποι μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της προσωπικής τους ζωής» δήλωσε ο Siddiqui στο Buzzfeed.

 

 

 

Το στυλάτο ISHU μπορεί να το δει κανείς να το φορούν ήδη διάφοροι celebrities στα social media όπως η Paris Hilton, η Cameron Diaz, οι Nick and Joe Jonas, η Nicole Scherzinger κ.α., κάτι αναμενόμενο αφού το φουλάρι τους προσφέρει προστασία απέναντι στους paparazzi που καραδοκούν έξω από τα clubs έτοιμοι να τραβήξουν κάθε είδους αμήχανες και άβολες στιγμές των διασήμων με τις DSLR κάμερές τους.

 

 

 

Το ISHU κοστίζει 388.51 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 22 Αυγούστου. Μάλιστα, ο δημιουργός τους δεν σταματάει εκεί αφού ήδη λανσάρει και μία σειρά από θήκες κινητών που κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Coming soon. ISHU Clothing. #AnonymousSeason1 #WhatsTheISHU?

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ISHU Clothing (@whatstheishu) στις

 


Η Paris Hilton φορώντας το φουλάρι ISHU

 

 

 

Η Nicole Scherzinger ποζάρει σχεδόν αόρατη φορώντας το φουλάρι μαζί με το δημιουργό του

 

Happy Birthday @nicolescherzy! X

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Saif Siddiqui ISHU (@saif_sdq) στις