Το Netflix αποκάλυψε τη δημοφιλέστερη σειρά για το 2020 - Μετρά 48 εκατ. views

Το Netflix αποκάλυψε τη δημοφιλέστερη σειρά για το 2020 - Μετρά 48 εκατ. views Facebook Twitter
0

Το «Ratched» είναι επισήμως η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix για το 2020 με 48 εκατομμύρια views στις πρώτες του 28 ημέρες. 

Το σόου με πρωταγωνίστρια την Σάρα Πόλσον στον κεντρικό ρόλο της νοσοκόμας Ratched φαίνεται που ενθουσίασε ιδιαιτέρως τους θεατές. 

Το Netflix κοινοποίησε τα νέα μέσω Twitter, γράφοντας: «Στις πρώτες του 28 ημέρες, 48 εκατομμύρια μέλη έχουν ήδη κλείσει ραντεβού με την Nurse Ratched, που έγινε η δημοφιλέστερη πρωτότυπη πρώτη σεζόν της χρονιάς». 


Η σειρά σημειώνει δε τόσο μεγάλη επιτυχία που αποφασίστηκε να συνεχιστεί και με δεύτερο κύκλο, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους φανς. 

Το «Ratched» αφηγείται την ιστορία της νοσοκόμας Mildred Ratched, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε στο μυθιστόρημα «One Flew Over the Cuckoo's Nest» του Ken Kesey, το 1962, και αργότερα υποδύθηκε η Louise Fletcher το 1975 στην ομώνυμη ταινία «Η φωλιά του κούκου», όπου πρωταγωνιστούσε επίσης ο Τζακ Νίκολσον. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο μέτρησης της τηλεθέασης, καθώς πλέον μετράει τα views ενός λογαριασμού που διήρκεσαν από μόλις δύο λεπτά για ένα επεισόδιο ή ταινία τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM