Πέθανε η «Stella», ο διάσημος σκύλος του Modern Family - Λίγο μετά το φινάλε

Πέθανε η «Stella», ο διάσημος σκύλος του Modern Family - Λίγο μετά το φινάλε Facebook Twitter
0

Το γαλλικό μπουλντόγκ που έκανε  την Stella στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Modern Family δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας Pritchett-Delgado πέθανε ξαφνικά την περασμένη Παρασκευή, μόλιες λίγες ημέρες μετά το φινάλε των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν. 

Η Beatrice, όπως λεγόταν στην πραγματικότητα ο σκύλος, έπαιξε τον ρόλο της Stella από την τέταρτη μέχρι την 11η και τελευταία σεζόν. 

Πέθανε η «Stella», ο διάσημος σκύλος του Modern Family - Λίγο μετά το φινάλε Facebook Twitter

Η Stella, που εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Good Cop Bad Dog», ανήκε στον Guillermo, έναν εφευρέτη που υποδυόταν ο ηθοποιός Lin-Manuel Miranda.  Στο επεισόδιο, ο Jay Pritchett, που έπαιζε ο Ed O'Neill, έπεισε τον Guillermo να επιστρέψει στο σχολείο και εκείνος με την σειρά του έδωσε την Stella στην οικογένεια Pritchett. 

Ο Jay στην αρχή δεν ήταν φαν της Stella αλλά τελικά την ερωτεύτηκε με αποτέλεσμα να ασχολείται μαζί της περισσότερο και από την σύζυγό του, Gloria (Sofia Vergara).

Η Beatrice ήταν ο δεύτερος σκύλος που υποδύθηκε την Stella στο σόου. Ήταν η αντικαταστάτρια του αρχικού σκύλου, Brigitte, μέχρι το 2012.

Ο Jesse Tyler Ferguson, που έκανε τον ρόλο του Mitchell Pritchett στη σειρά αποχαιρέτισε την Beatrice μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στα social media. «Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκιά Beatrice. Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε στο Twitter. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM