Επιστρέφει επισήμως το «Καφέ της Χαράς» - Πότε κάνει πρεμιέρα

Επιστρέφει επισήμως το «Καφέ της Χαράς» - Πότε κάνει πρεμιέρα Facebook Twitter
3

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το «Καφέ της Χαράς» και λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στην Κύπρο, όπου μίλησε για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», αποκαλύπτοντας πως η πρεμιέρα έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

«Το Καφέ της Χαράς θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Στις 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι' αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το προϊόν, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα», είπε ο Χάρης Ρώμας. 

Και πρόσθεσε: «Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο».

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια