Game of Thrones: Μπουκαλάκι με νερό στο φινάλε; Χαμός στο Twitter

Game of Thrones: Μπουκαλάκι με νερό στο φινάλε; Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
0

Δύο μόλις εβδομάδες μετά το ξεχασμένο ποτήρι καφέ από τα Starbucks, σε μία από τις σκηνές του Game of Thrones, οι πιο παρατηρητικοί θεατές διαπίστωσαν μια ακόμη πιθανή γκάφα, στο φινάλε της δημοφιλέστερης σειράς φαντασίας. 

Λίγες ώρες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, τον γύρο του Twitter κάνουν στιγμιότυπα στα οποία διακρίνεται ένα μπουκαλάκι με νερό, πίσω από τα πόδια του χαρακτήρα Σάμουελ Τάρλι, που τον υποδύεται ο ηθοποιός Τζον Μπράντλεϊ. 


Μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει στο διαδίκτυο το ποτηράκι του καφέ μπροστά από την Daenerys, το HBO είχε παραδεχθεί την γκάφα του με χιούμορ, σχολιάζοντας στο Twitter πως «το λάτε που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι με βότανα». Λίγο αργότερα η εταιρεία παραγωγής φρόντισε να σβήσει, ψηφιακά, το ξεχασμένο ποτήρι από το επεισόδιο, στις συνδρομητικές πλατφόρμες και το πιθανότερο είναι πως αυτό θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση. 

Σύμφωνα με την Stacy Jones πάντως, CEO της εταιρείας μάρκετινγκ Ηollywood Branded, ο «θόρυβος» που προκλήθηκε από το προηγούμενο λάθος του HBO έφερε δωρεάν διαφήμιση στα Starbucks, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή την φορά ωστόσο, τα πλάνα δεν αποκαλύπτουν την επωνυμία της εταιρείας εμφιάλωσης. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM