10 καλλιτέχνες που τρολάρουν τις απαγορεύσεις γυμνού του Instagram (NSFW)

10 καλλιτέχνες που τρολάρουν τις απαγορεύσεις γυμνού του Instagram (NSFW) Facebook Twitter
0

10 καλλιτέχνες που τρολάρουν τις απαγορεύσεις γυμνού του Instagram (NSFW) Facebook Twitter

Φωτογραφίες από θηλές, γραμμές μαυρίσματος μπικίνι και οπίσθια κάνουν πολλούς από εμάς να κάνουμε αμέσως διπλό ταπ, μέχρι να τις κατεβάσει το Instagram. Η σούπερ επιτυχημένη εφαρμογή έχει εξαπολύσει πόλεμο εναντίον του γυμνού και των σεξουαλικών φωτογραφιών και όπως είναι ήδη γνωστό έχει διαγράψει ολόκληρους λογαριασμούς, μεταξύ αυτών της  Rihanna και της Grace Coddington. Οι οδηγίες για τους χρήστες του Instagram είναι σαφείς: «Δεν επιτρέπουμε γυμνό στο Instagram. Αυτό ισχύει για φωτογραφίες, βίντεο και άλλες ψηφιακές δημιουργίες που απεικονίζουν σεξουαλική επαφή, γεννητικά όργανα, κοντινά πλάνα γυμνών γλουτών και γυναικείων θηλών. Επιτρέπονται οι φωτογραφίες από ουλές μετα-μαστεκτομής και γυναικών που θηλάζουν. Επίσης επιτρέπεται το γυμνό σε πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά».

Ευτυχώς υπάρχει μια αυξανόμενη στρατιά καλλιτεχνών που αψηφούν τις απαγορεύσεις του Instagram και εφευρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να απελευθερώσουν τις θηλές (και πολλά άλλα). Παρουσιάζουμε 10 από αυτούς τους καλλιτέχνες, οι οποίοι τρολάρουν τη σεμνοτυφία του Instagram με τη τέχνη και τις εικονογραφήσεις τους, αφήνοντας ελάχιστα πράγματα στη φαντασία των θεατών:

1.

Alpha Channelling

 

Giving & taking in equal measure ?ALPHACHANNELING.com prints

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alphachanneling (@alphachanneling) στις


Το Pornhub σταδιακά θεμελιώνει τη θέση του στις τέχνες με ένα X-rated βίντεο τη φορά. Πριν από δύο χρόνια υπέγραψαν συμφωνία με την Coolio και πρόσφατα έκαναν τη παραγωγή στο Loner του Mykki Blanco, που σκηνοθέτησε ο Matt Lambert και λίγο αργότερα λογόκρινε το YouTube. Στο τέλος του 2016 προχώρησαν στην έκδοση ενός βιβλίου για ενήλικες του AlphaChannelling, με τις απεικονίσεις ζευγαριών σε προσωπικές στιγμές. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης το χαρακτηρίζει ως "ουτοπικά ερωτικό" και βέβαια υπάρχουν πολλές αναφορές στο Kama Sutra.

2.

Petites Luxures

"Domino" #petitesluxures #erotic #eroticart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️ Petites Luxures ❤️ (@petitesluxures) στις

Η απόδειξη ότι οι Γάλλοι μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κατάσταση σε softcore erotica είναι η Petites Luxures. Το μίνιμαλ ερωτικό εικονογραφημένο πρότζεκτ από το Παρίσι στην πραγματικότητα ξεκίνησε από το Instagram. Έχει 619k followers και οι εικόνες του είναι τόσο προκλητικές που συχνά αναφέρονται. Υπάρχει ένας αέρας ανεξαρτησίας σ' αυτό τον λογαριασμό: οι εικόνες είναι μισο-σχεδιασμένες, όσο ακριβώς χρειάζεται για να γίνουν NSFW. Ο καλλιτέχνης έχει αυτή τη γαλλική ικανότητα να μετατρέπει οποιαδήποτε καθημερινή, συνηθισμένη σκηνή σε οργασμική εμπειρία, είτε όταν πρόκειται για δύο φίλες που συναντιούνται για ποτό είτε για ένα ζευγάρι που χύνει τον καφέ του.

3. 

Stephanie Sarley

Caught in the act

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Sarley (@stephanie_sarley) στις

Ο καθένας θα μπορούσε να σκεφθεί ότι ο λογαριασμός της Stephanie Sarley είναι ένα X-rated κανάλι σπιτικού πορνό. Τουλάχιστον αυτό σου συμβαίνει, όταν βλέπεις σε ένα βίντεό της κάτι που μοιάζει με αντρικό μόριο και τελικά συνειδητοποιείς ότι είναι απλώς ένα στρούντελ λίγο πριν μπει στο φούρνο.

Η Stephanie Sarley έχει μια κοφτερή ματιά που μετατρέπει οποιοδήποτε φρούτο σε αντικείμενο σεξουαλικής επιθυμίας, βάζοντάς του -κυριολεκτικά- το δάχτυλό ή το χέρι της, με τον δικό της λάγνο τρόπο. Ο λογαριασμός της έχει ένα σεβαστό αριθμό followers, 196k για την ακρίβεια και η καλλιτέχνις έχει επίσης δημοσιεύσει ένα βιβλίο με τίτλο Dick Dog and Friends. Ο τίτλος τα λέει όλα. 

4. 

Shelby Sells

What turns me on is turning my partner on

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHELBY SELLS (@sweaterpupz) στις  

Η απελευθέρωση της σεξουαλικότητας φαίνεται να είναι η αποστολή της Shelby Sells στο Instagram. Η καλλιτέχνις ανεβάζει τις δικές της υποβλητικές φωτογραφίες και βίντεο δείχνοντας τις γραμμές του μπικίνι της - και κάποιες άλλες- και πιέζοντας τα όρια της τέχνης. Όταν δεν εστιάζει στον εαυτό της, παίρνει συνεντεύξεις από άλλους σεξουαλικά απελευθερωμένους τύπους μεταξύ αυτών την Mistress Veronica Vixen, η οποία είναι γνωστή για τον πολύ μικρό στηθόδεσμο που φοράει. 

5. 

Kristen Liu-Wong

Η Kristen Liu-Wong δεν είναι ριψοκίνδυνη μόνο με τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά ζωγραφίζει στις ιδιαίτερα κορεσμένες εικόνες της και γυναίκες που κάνουν σεξουαλικά επικίνδυνα πράγματα, όπως να παίζουν γυμνές με μαχαίρια ή να αγωνίζονται με φίδια σε μία τροπική πισίνα. Η καλλιτέχνις από το Λος Άντζελες αναμειγνύει το "The Dream of the Fisherman's Wife" του Hokusai με φετιχιστικά στοιχεία και δημιουργεί τα σουρεαλιστικά pin ups της που τα τολμούν όλα και ανεβάζουν το επίπεδο είτε χρησιμοποιώντας σκορπιούς για σφιγκτήρες θηλών είτε κολυμπώντας με δηλητηριώδη φίδια. Για όσους απογοητεύονται, επειδή στις εικόνες της καλύπτει με καρδιές τα απόκρυφα μέρη,  η καλλιτέχνις έχει φροντίσει να πουλάει T-shirts με τις hard-core εκτυπώσεις. 

6. 

Aaron Tsuru

okay, did the #2016bestnine thing, you all really seem to like the illustrations! Thank you so much for the love and support! Here's to ending this crazy year and an awesome 2017! ❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Tsuru (@tsurufoto) στις

Ο Νεοϋρκέζος καλλιτέχνης Aaron Tsuru δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι δεν είναι σχολαστικός. Ο Tsuru απεικονίζει τις εμπειρίες με τη σύντροφό του σε σχέδια που αποκαλύπτουν με μεγάλη λεπτομέρεια τα απόκρυφα σημεία τους. Καλύπτοντας με σχέδια τις φωτογραφίες του γυμνού στήθους ο Aaron τρολάρει το Instagram για τα καλά. Μέσα από τη δουλειά του κάνει επίσης και πολιτικές δηλώσεις- "Grab them by the pussy" είναι η φράση - σύνθημά του. 

7.

Look at This Pussy

lmao who made this??? but for #real talk tho it’s less about actually growing hairy ass armpits/etc and more about being absolved from the shame a divergent decision a person has made w/r/t their body/gender can incite w/r/t it being wrong or gross. and #furthermore we don’t have to pit (LOL!!!) those whose concerns lie within this realm against issues more pressing. for some v potent expropriation of gender politics pls take note of @thuggerthugger1 who put on a dress again this week and ppl like ‘UR GAY DUDE’ and he’s all “no i’m not gay’ and ‘ULGHH juhjuhHGE’. y’all can’t just chill and let the man look good in a tulle dress ??? @sarahlarnach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη look at this pussy (@look_at_this_pusssy) στις

Ένα τορτελόνι, ένα σακί πατάτες, ή το Κολοσσαίο της Ρώμης: γι΄αυτόν τον λογαριασμό του Instagram τα πάντα μοιάζουν με αιδοίο. ή όπως λέει το tagline του λογαριασμού "Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μοιάζει με αιδοίο". Ιδρύθηκε από τις Eva Sealove και Chelsea Jones που ζουν στο Λος Άντζελες και οι εικόνες του λογαριασμού θα σας κάνουν να αναρωτηθήτε πώς δεν τα είχετε παρατηρήσει όλα αυτά πριν. Η σπουδαία τέχνη μπορεί να σε κάνει να δεις τον κόσμο διαφορετικά, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και ένας καλός λογαριασμός του Instagram όπως αυτός εδώ που ήδη αριθμεί 158k followers.

8.

The Vulva Gallery

Η Vulva Gallery δεν υπάρχει μόνο για να επιδείξει vulvas (αιδοία) σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, αλλά και για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τη γυναικεία ανατομία. Ο λογαριασμός αυτός που ξεκίνησε η Hilde Atalanta από το Άμστερνταμ, υπερηφανεύεται για την ευαισθητοποίηση του labiaplasty, της αισθητικής χειρουργικής που μεταβάλλει το μέγεθος των εσωτερικών πτυχών του αιδοίου και είναι γεμάτος με εικονογραφήσεις μεγεθυμένων αιδοίων που για τους ανυποψίαστους επισκέπτες μπορεί να είναι ακόμα και muffins.

9. 

Apollonia Aaintclair

Apollonia Saintclair 679 - 20161001 Le partage (Sharing the loot) FIRST DRAFT #apolloniasaintclair #illustration #drawing #erotica

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη apollonia saintclair (@apolloniasaintclair_) στις

Ο Apollonia Aaintclair είναι ο λογαριασμός για όλες τις goth ερωτικές ανάγκες σας. Με απρόμαυρες ερωτικές απεικονήσεις, αυτός ο λογαριασμός είναι τόσο δημοφιλής που έχει φτάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 216k followers και λατρεύεται στο Tumblr. Η επιτυχία του οφείλεται τόσο στις -σε διέγερση- ηρωίδες του οι οποίες αφήνονται στις διαθέσεις μασκοφορεμένων άντρών ή σκαρφαλώνουν σε υπερμεγέθη πέη. Όπως 'ηταν αναμενόμενο ο άγνωστος καλλιτέχνης συνεργάζεται ήδη με την φεμινίστρια σκηνοθέτη πορνό ταινιών Erika Lust, για να ζωντανέψουν αυτές τις σουρεαλιστικές ερωτικές σκηνές.

10. 

@neenerpants

PussyWisperer❤️neener (what I've been workin on) #aintyouaprettygirl #pussywisperer #erótica #erotik #nsfwart #nsfw #nsfwcontent #lowbrowart #lowbrow #digitalart #drawing #blackandwhite #eroticillustration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️neenerpants (@neenerpants) στις

Κρίνοντας από τις ομοιότητες μεταξύ της δημιουργού @ neenerpants και του προσώπου που απεικονίζεται στα ερωτικά σχέδια, μπορούμε να πούμε ότι η καλλιτέχνης μάλλον εμπνέεται από τον εαυτό της. Αυτός ο λογαριασμός έχει λίγο περισσότερους από 6K οπαδούς, αλλά αυτό επιτρέπει μια πιο προσωπική και ακόμα πιο ερωτική απεικόνιση του κοριτσιού της διπλανής πόρτας. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ