Έρευνα: Η αγαπημένη στάση των millennials στο σεξ - Ποια θεωρούν ξεπερασμένη

Έρευνα: Η αγαπημένη στάση των millennials στο σεξ - Ποια θεωρούν ξεπερασμένη Facebook Twitter
2

Οι millennials θεωρούν πια το ιεραποστολικό εντελώς ξεπερασμένο και -σε μεγάλο βαθμό- συμφωνούν πως η νέα απόλυτη τάση και στάση στο σεξ είναι άλλη. 

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας SKYN Condoms Millennial Sex Survey για το 2018, το 30 τοις εκατό των millennials δηλώνουν πως το λεγόμενο «στα τέσσερα» (doggy style) είναι η αγαπημένη τους στάση. 

Μόλις πριν δύο χρόνια, το ιεραποστολικό βρισκόταν στην πρώτη θέση, με το 36 τοις εκατό να το προτιμά. Έκτοτε η συγκεκριμένη στάση έχει καταγράψει πτώση 14 τοις εκατό στις προτιμήσεις, αφού πλέον το επιλέγει ποσοστό 22 τοις εκατό. 

Η στάση «cowgirl» (από πάνω κοιτάζοντας τον σύντροφο) βρίσκεται στην τρίτη θέση, με το 18 τοις εκατό των millennials να συμφωνούν πως είναι η αγαπημένη τους. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως σύμφωνα με την έρευνα, δεν ήταν μόνο οι άντρες που τους αρέσει το doggy style. Συγκεκριμένα, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες millennial συμφωνούν με τις τρεις κορυφαίες στάσεις και, μάλιστα, με αυτήν ακριβώς τη σειρά. 

Η συντριπτική πλειονότητα εκείνων που προτιμούν τη στάση «στα τέσσερα» είναι μεγαλύτερης ηλικίας, με το 41 τοις εκατό μεταξύ 30 και 36 ετών. Το ποσοστό μειώνεται όσο μικραίνει η ηλικία, με το 31 τοις εκατό των ατόμων ηλικίας 25 έως 29 ετών να το επιλέγει και μόλις 26 τοις εκατό όσων ήταν μεταξύ 19 και 24 ετών να λέει το ίδιο. 

Κάτι εξίσου ενδιαφέρον είναι πως τη συγκεκριμένη στάση τείνουν να προτιμούν περισσότερο άτομα που βρίσκονται σε σχέση. Πάνω από το ένα τρίτο των παντρεμένων millennials (34 τοις εκατό) προτιμούν το doggy style συγκριτικά με λιγότερο από ένα τέταρτο των singles (24 τοις εκατό) που είπαν το ίδιο.

Ενδεχομένως έχει να κάνει με το γεγονός πως όσοι είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί ήταν γενικά πιο πιθανό να προτιμούν τη στάση «στα τέσσερα». Για την ακρίβεια, το 72 τοις εκατό των millennials που κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα χαρακτήρισαν το doggy style ως αγαπημένη τους στάση. Στη δεύτερη έρχεται με μικρή διαφορά, 68 τοις εκατό, το «cowgirl» με την συγκεκριμένη ομάδα ατόμων να λέει το ίδιο. 

Με πληροφορίες από elitedaily

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το καλό σεξ αρχίζει με μια στάση και τελειώνει με άλλη μία. Το (πολύ) καλό σεξ μοιάζει με μπίλια ρουλέτας σε περιστροφή που περνάει από όλους του αριθμούς. Μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας στάσης δεν μπορείς να υπολογίσεις που θα «κάτσει» η μπίλια. Το ευτύχημα είναι όταν κάτσει στον αριθμό που πόνταρες...! Υ.Γ.: Ο Woody Allen έχει πει πως το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα...ισχύει και στο πετυχημένο σεξ!