Την Τετάρτη απολογούνται οι αλλοδαποί που χτύπησαν τον αστυνομικό που επιχείρησε να τους ληστέψει

Την Τετάρτη απολογούνται οι αλλοδαποί που χτύπησαν τον αστυνομικό που επιχείρησε να τους ληστέψει Facebook Twitter
0

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν από την ανακρίτρια Πειραιά οι 7 πολίτες Πακιστάν, ένοικοι διαμερίσματος στη Νίκαια, όπου είχε εντοπιστεί άγρια χτυπημένος και δεμένος, την περασμένη Πέμπτη,  34χρονος αστυνομικός που επιχείρησε να τους ληστέψει.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου, τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια Αττικής, όπου διέμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, 325 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι Πακιστανοί που διέμεναν στο διαμέρισμα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους δράστες, τον οποίο έδεσαν και χτύπησαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σε βάρος των 7 αλλοδαπών έχει σχηματισθεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κ.λπ.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη και ο 34χρονος αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο 34χρονος, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM