Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό κοπέλας από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης

Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό κοπέλας από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης Facebook Twitter
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα πληροφορίες της ΕΡΤ, μία γυναίκα φέρεται να κατέθεσε στην Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης, πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Πότε θα λήξει το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Δεν έχει παραδοθεί μέχρι αυτή την ώρα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία. Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.

 Όπως όλα δείχνουν, το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να κατατεθεί στις ανακριτικές Αρχές, το πρωί της Δευτέρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ