Τέλος από τον Άρειο Πάγο η Ευτέρπη Κουτζαμάνη

Τέλος από τον Άρειο Πάγο η Ευτέρπη Κουτζαμάνη Facebook Twitter
0

Αποχωρεί στο τέλος Ιουνίου από τον Άρειο Πάγο, λόγω συνταξιοδότησης, η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τη θέση της θα πάρει η Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου.

Η κ. Δημητρίου επελέγη νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διά περιφοράς και όχι σε συνεδρίαση και είναι η δεύτερη κατά σειρά γυναίκα που αναλαμβάνει το αξίωμα. Μέχρι τώρα είχε ως αντιεισαγγελέας, την ευθύνη της  εποπτείας θεμάτων ανηλίκων ως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Στο δικαστικό σώμα εισήλθε το Νοέμβριο του 1978 και σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη τον Αύγουστο του 2012.

Η κυρία Κουτζαμάνη αποχωρεί μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM