Στη διάθεση των μουσουλμάνων ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι

Στη διάθεση των μουσουλμάνων ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους της πρωτεύουσας για τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού (Id al Fitr).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτό «αποφασίστηκε μετά από συνεργασία εκπρόσωπων των συναρμόδιων υπουργείων (Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων), στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου». Επισημαίνεται ότι οι δύο χώροι είχαν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό και στο παρελθόν.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ τις αιτήσεις τους μέχρι τις 9 Ιουλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους της πρωτεύουσας για τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού (Id al Fitr). Πηγή: www.lifo.grΔωρεάν δεν πρέπει να δίνεται τίποτα σε οποιαδήποτε θρησκεία. Όντως η εκκλησία της Ελλάδος έχει μασήσει πολύ περισσότερο χρήμα και πόρους γενικότερα αλλά αυτό δεν διορθώνεται με παραχωρήσεις και στους υπόλοιπους...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ