Πρωταθλητές και πάλι στην ανεργία

Πρωταθλητές και πάλι στην ανεργία Facebook Twitter
0

Μικρή μείωση σημείωσε τον Ιούνιο η ανεργία στη χώρα μας που έκλεισε στο 27% από 27,1% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γιούροστατ. Η Ελλάδα παραμένει η χώρα με τους περισσότερους ανέργους καθώς ο αριθμός του βρίσκεται στα 1,3 εκατομμύρια άτομα.

Στην Ευρωζώνη το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε αμετάβλητο στο 11,5% τον Αύγουστο, ενώ στην Ε.Ε. μειώθηκε από 10,2% σε 10,1%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρωζώνη καταγράφονται στην Αυστρία (4,7%) και τη Γερμανία ενώ ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το ποσοστό της ανεργίας των νέων που σε Ελλάδα και Ισπανία ξεπερνά το 50% ενώ στην Ιταλία φτάνει στο 44%.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν μέντα, θυμάρι και δυόσμο από τα παρτέρια του δήμου

«Η αποκατάσταση του δημόσιου χώρου είναι υποχρέωση του δήμου, αλλά η φροντίδα και η διατήρησή του είναι κυρίως υποχρέωση των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αστικού Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του δήμου
LIFO NEWSROOM