Ο Αντετοκούνμπο το γύρισε στο ποδόσφαιρο- Έκανε πάσες με άλλους διεθνείς

Ο Αντετοκούνμπο το γύρισε στο ποδόσφαιρο- Έκανε πάσες με άλλους διεθνείς Facebook Twitter
0

Ο κόσμος τον έμαθε χάρη στα «μαγικά» του με την μπάλα του μπάσκετ. Αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει πως αν δεν είχε γίνει μπασκετμπολίστας, σίγουρα θα ήταν ποδοσφαιριστής. 

Ο Greek Freak και άλλοι διεθνείς εκμεταλλεύθηκαν το ρεπό από τις υποχρεώσεις τους στο Eurobasket και βρέθηκαν στο γήπεδο «Τζουζέπε Μεάτσα», στο Μιλάνο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.  

«Έπρεπε να έρθω να δω το πρώτο ματς του Champions Leauge, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο ο ίδιος και άλλοι διεθνείς δοκίμασαν την τύχη τους στο ποδόσφαιρο, ανταλλάσσοντας πάσες. 

«Αν δεν ήμουν μπασκετμπολίστας, σίγουρα θα ήμουν ποδοσφαιριστής», δήλωσε στο βίντεο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γελώντας. Εκτός από τους αδελφούς Αντετοκούνμπο, το ματς του Champions League παρακολούθησαν οι Καλάθης, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης και Παπαγιάννης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM