«Λουκέτο» στο Frangelico μια μέρα μετά την πρεμιέρα- Δεν έκοβε αποδείξεις σε ποτά και λουλούδια

«Λουκέτο» στο Frangelico μια μέρα μετά την πρεμιέρα- Δεν έκοβε αποδείξεις σε ποτά και λουλούδια Facebook Twitter
1

Λουκέτο 48 ωρών μπήκε τα μεσάνυχτα στο γνωστό νυκτερινό κέντρο Frangelico για μη έκδοση αποδείξεων.

Σε έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 12 αποδείξεις για οινοπνευματώδη ποτά, καθώς και 45 αποδείξεις για πώληση λουλουδιών.

Η ποινή της σφράγισης επιβλήθηκε από την ΑΑΔΕ.

Το νυχτερινό κέντρο είχε κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή. Φέτος τραγουδούν στο Frangelico o Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Σε καλή κατεύθυνση η ενέργεια.Και να προλάβω κάποιους να μην γράψουν μεμψιμοιρώντας, "σιγά τώρα, σωθήκαμε, οι μόνοι είναι..." .Ό, τι σχετικό γίνεται, πρέπει να επαινείται.Και να απαιτούμε - σαν πολίτες - την επέκταση του μέτρου.Αλλιώς, μια ζωή θα πληρώνουν ό, τι δεν πληρώνουν οι άλλοι, τα αιώνια κορόϊδα : οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.Και εσχάτως, όσοι κληρονόμησαν ένα σπίτι και το 'χουν να το χαζεύουν και να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ.