Λ. Ποσειδώνος: Έτοιμες οι κάμερες παρακολούθησης για παραβιάσεις του «κόκκινου»

Λ. Ποσειδώνος: Έτοιμες οι κάμερες παρακολούθησης για παραβιάσεις του «κόκκινου» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
0

Από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος ξεκίνησε η Περιφέρεια Αττικής, τη δοκιμαστική λειτουργία του πρώτου συστήματος εντοπισμού παραβίασης του ερυθρού σηματοδότη. 

Πρόκειται μία πολυσύχναστη οδική αρτηρία, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., παρατηρούνται αυξημένες παραβιάσεις.

Η πιλοτική εφαρμογή και ο έλεγχος λειτουργίας των συστημάτων θα ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου στη συνέχεια να παραδοθούν προς χρήση από την Ελληνική Αστυνομία.

Με αφορμή της έναρξης της εφαρμογής, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης σημείωσε ότι η συχνότητα των ελέγχων για αυτή την τόσο επικίνδυνη παράβαση του κόκκινου σηματοδότη, μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό τρόπο για την αποτροπή τροχαίων.

«Οι πρώτες κάμερες είναι ήδη σε λειτουργία και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να παραδοθούν στην Ελληνική Αστυνομία για χρήση, αφού πρώτα φυσικά ολοκληρωθεί ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος από τη διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής» ανέφερε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM