ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Κώστας Καζάκος: Αποχώρησε από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα»- Για λόγους υγείας

Κώστας Καζάκος: Αποχώρησε από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα»- Για λόγους υγείας Facebook Twitter
0

Ο Κώστας Καζάκος δεν θα συμμετέχει τελικά την παράσταση «Ματωμένα Χώματα», που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδώς Σωτηρίου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχώρησε από την παράσταση για λόγους υγείας, όπως έκανε γνωστό ο Μιχάλης Σαράντης, μέσω ανάρτησης στο Instagram. 

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης», έγραψε στην ανάρτηση.


Το βιβλίο «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου εκδόθηκε το 1962 και αποτελεί ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα ελληνικά μυθιστορήματα, με 423.000 αντίτυπα και 107 επανεκδόσεις, ενώ αποσπάσματά του έχουν συμπεριληφθεί στα ανθολόγια του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Στην παράσταση, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου, συμμετέχουν οι Μιχάλης Σαράντης, Αντίνοος Αλμπάνης, Θάνος Αλεξίου, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Νεφέλη Δούκα, Τζένη Κόλλια, Φώτης Λαζάρου, Δάφνη Λιανάκη, Ευθύμης Ξυπολιτάς, Παναγιώτα Παπαδημητρίου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Κώστας Φυτίλης και Aντώνης Χρήστου.

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ