Κάλυμνος: Βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του - «Γνώριζε η μητέρα μου», καταγγέλλει η ανήλικη

Κάλυμνος: Βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του - «Γνώριζε η μητέρα μου», καταγγέλλει η ανήλικη Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 38χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του στην Κάλυμνο.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (αποπλάνηση ανηλίκου) που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, αναφέρει η «Δημοκρατική της Ρόδου».


Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στις 29 Απριλίου 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων παρουσία ψυχολόγου και κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της περίπου επί τρία χρόνια. Μάλιστα, όπως φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της στις Αρχές, ότι η «μητέρα της τελούσε σε γνώση αυτού του γεγονότος και δεν τον εμπόδιζε, ως είχε υποχρέωση εκ του νόμου, να συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά του».

Η ανήλικη διέμενε από τον Απρίλιο του 2019 μαζί με τη μητέρα της, το σύντροφό της και τα δύο αδέλφια της.

Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον πατέρα της, τη συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρα της, δύο χρόνια πριν τον εγκαλέσει. Σε επικοινωνία του πατέρα της ανήλικης με τον μητέρα της, εκείνη φέρεται να διέψευσε τα όσα υποστήριξε η κόρη τους.

Η μητέρα, σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, έβαλε σύρτη στο υπνοδωμάτιο της κόρης της, προκειμένου να εμποδίσει τον κατηγορούμενο να προβεί σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη, αναφέρει η «Δημοκρατία της Ρόδου».


Ωστόσο, κατά τους ισχυρισμούς της ανήλικης, οι πράξεις του 38χρονου συνεχίστηκαν και μετά την τοποθέτηση του σύρτη, αφού ο κατηγορούμενος έσπασε την πόρτα του δωματίου της μετά από καυγά.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο σύντροφός της αποδίδουν την έγκληση της ανήλικης στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ό,τι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ