Κακοκαιρία «Θάλεια»: Προβλήματα στο Λαγκαδά - Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Προβλήματα στο Λαγκαδά - Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί Facebook Twitter
Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - thestival.gr
0

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία  «Θάλεια» στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά στον νομό Θεσσαλονίκης.

Από την έντονη βροχόπτωση δεκάδες άτομα εγκλωβίστηκαν σε σπίτια και οχήματα. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους και να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Μέχρι αυτήν την ώρα, 19 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί από το Περιβολάκι, το Καβαλάρι, τα Λαγυνά και τις επαρχιακές οδούς από Λαδκαδά για Χρυσαυγή και Πέντε Βρύσες. Σε τουλάχιστον 80 περιπτώσεις η Πυροσβεστική έχει επέμβει για άντληση υδάτων.

Ο Δήμος Λαγκαδά, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως βρίσκεται «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας» και καλεί τους δημότες, εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στους δρόμους, ειδικότερα κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, τις οποίες συνιστάται να αποφεύγουν.

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Προβλήματα στο Λαγκαδά - Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί Facebook Twitter
seleo.gr
Κακοκαιρία «Θάλεια»: Προβλήματα στο Λαγκαδά - Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί Facebook Twitter
seleo.gr
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM