Καιρός: Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση Facebook Twitter
0

Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες, ασθενείς χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Αναλυτικά, λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στο κεντρικό, ανατολικό και νότιο Αιγαίο και, από το απόγευμα, στην Κρήτη. Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα αναμένονται στα ορεινά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες παγετός θα εκδηλωθεί κατά τόπους στη Βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική θα καταγραφούν παροδικές νεφώσεις ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -1 έως 12 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 0 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 15 στα νησιά του Ιονίου, από 5 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που τοπικά στα νησιά του Ιονίου θα φτάνουν τα 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 7 και πρόσκαιρα τοπικά τα 8 μποφόρ.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM