Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω ίντερνετ

Εξιχνιάστηκε απάτη μέσω ίντερνετ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Menelaos Myrillas / SOOC
0

Εξιχνιάστηκε, στην Ορεστιάδα, διαδικτυακή απάτη πώλησης κινητών τηλεφώνων, με θύματα τέσσερις 22χρονους και δράστη έναν 36χρονο.


Οι τέσσερις νεαροί εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητών τηλεφώνων και επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί του. Κατά τη συνομιλία τους με τον 36χρονο πείσθηκαν να καταθέσουν, την 27-7-2015, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ως προκαταβολή για την αγορά τεσσάρων κινητών τηλεφώνων, χωρίς ουδέποτε όμως να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοραπωλησία.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί του ΤΑ Διδυμοτείχου, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM