ΦΩΤΙΕΣ

ΕΟΦ: Δυνητικά επικίνδυνο χάπι αδυνατίσματος

ΕΟΦ: Δυνητικά επικίνδυνο χάπι αδυνατίσματος Facebook Twitter
0

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προειδοποιεί τους καταναλωτές για ένα δυνητικά επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση σωματικού βάρους. 

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΟΦ, το προϊόν «Phen375» που διακινείται μέσω διαδικτύου ως συμπλήρωμα διατροφής και προωθείται για τη μείωση του σωματικού βάρους «πρόκειται για αγνώστου προέλευσης προϊόν, αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας, και ως εκ τούτου δυνητικά επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία», καθώς δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του χρήστη.

ΕΟΦ: Δυνητικά επικίνδυνο χάπι αδυνατίσματος Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM