Βόλος: Κρατούσε σε ομηρία για 9 μήνες τις τρεις κόρες της

Βόλος: Καταδικάστηκε μητέρα που κρατούσε όμηρες για 9 μήνες τις κόρες της Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μια 40χρονη μητέρα καταδικάστηκε την Τρίτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε δέκα μήνες φυλάκισης για αρπαγή ανηλίκων. 

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η γυναίκα πήρε τις τρεις ανήλικες κόρες της στο σπίτι της με δικαστική απόφαση για τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2019 και δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα της. Σημειώνεται, ότι η επιμέλεια των παιδιών της έχει αφαιρεθεί από το 2015. 

Η μητέρα, όπως αναφέρει το gegonota.news κράτησε παράνομα τα παιδιά 9 μήνες σπίτι της, χωρίς να πηγαίνουν σχολείο και εκείνα οργάνωσαν με τον πατέρα τους απόδραση από το σπίτι της μητέρας τους.

Το χρονικό της υπόθεσης στον Βόλο

Η μητέρα κράτησε τις 3 κόρες της παράνομα από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς να τις στέλνει σχολείο.

Την Τρίτη η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε πως τα κορίτσια της δεν έπρεπε να επικοινωνούν με τον πατέρα τους γιατί δεν περνούσαν καλά και φρόντιζαν μόνα τον εαυτό τους.

Τους απαγόρευε να επικοινωνούν μαζί του και τα κρατούσε σε «ομηρία». «Επέστρεψαν στον πατέρα τους χωρίς να το ξέρω εγώ», είπε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σήμερα επικοινωνεί μαζί τους μόνο από τα κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα τα κορίτσια είναι 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2024: Συμβουλές για το Μηχανογραφικό - Ποια τα χαρακτηριστικά για «σχολές του μέλλοντος»

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στις 28 Ιουνίου 2024, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα πρέπει να έχουν αποκτήσει τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας για να καταθέσουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό του Δελτίο
NEWSROOM