Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από σεκιουριτά

Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από σεκιουριτά Facebook Twitter
0

Στο πλευρό της 22χρονης φοιτήτριας που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από 33χρονο σεκιουριτά στέκεται με ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

«Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από τη στιγμή που ενημερώθηκε για την καταγγελία απόπειρας βιασμού φοιτήτριάς μας, συζητά, υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει ποικιλοτρόπως τη φοιτήτρια μας, επιστημονικά και διαδικαστικά, σε όσα και όποια θέματα επιθυμεί και σε όποιο βαθμό επιλέγει», τονίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, ένας 33χρονος άνδρας που εργαζόταν σαν φύλακας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από εταιρεία security, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

«Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από τη στιγμή που ενημερώθηκε για την καταγγελία απόπειρας βιασμού φοιτήτριάς μας, συζητά, υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει ποικιλοτρόπως τη φοιτήτρια μας, επιστημονικά και διαδικαστικά, σε όσα και όποια θέματα επιθυμεί και σε όποιο βαθμό επιλέγει.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αρμόδιες δικαστικέςαρχές, στη Μυτιλήνη, θα συνεχίσουν να δρουν ταχέως και με αποτελεσματικότητα, ώστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και οι άνθρωποί του εργάζονται για τη διασφάλιση κλίματος καταλλαγής και θα συνεχίσουν να μεριμνούν για τη διασφάλιση συνθηκών άρτιας παραμονής και πραγματικά ανθρώπινης διαβίωσης των φοιτητών και φοιτητριών μας στα νησιά, ως στοιχειώδη έκφραση υποστήριξης στην προσπάθεια των ίδιων και των οικογενειών τους, όπως σταθερά πράττει κατά τα τριάντα και πλέον χρόνια από την ίδρυσή του».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM