Ανακοίνωση αστυνομικών για το μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα: Θα θρηνήσουμε θύματα

Ανακοίνωση αστυνομικών για το μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα: Θα θρηνήσουμε θύματα Facebook Twitter
0

«Που να 'ναι αυτή η παράξενη σκιά που κυνηγάνε;» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με αφορμή την χθεσινοβραδινή επίθεση κουκουλοφόρων, με βόμβες μολότοφ, στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Υπενθυμίζεται πως τη νύχτα του Σαββάτου επεισόδια σημειώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο ΑΤ Ακροπόλεως και σε ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Έχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς» αναφέρουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.

«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον "ομάδα ΔΕΛΤΑ", τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;».

«Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους "υπεύθυνους" να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς, ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ