«Αγαπάτε Αλλήλ@ς» - Το σύνθημα του Pride Θεσσαλονίκης

«Αγαπάτε Αλλήλ@ς» - Το σύνθημα του Pride Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
1

Από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για πέμπτη χρονιά φέτος, στη Θεσσαλονίκη, το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «5ο Thessaloniki Pride».


Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων είναι «Αγαπάτε Αλλήλ@ς» και το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, με κοκτέιλ πάρτι στην Καλαποθάκη και το trans forum στο Οικόπολις.


Για την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί φωτογραφική και εικαστική έκθεση, ενώ την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί υπαίθριο βραδινό πάρτι στην Πλατεία Χρηματιστηρίου. Το Φεστιβάλ θα «ρίξει» αυλαία το Σάββατο, 25 Ιουνίου, με την καθιερωμένη παρέλαση. Η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεκινήσει στις 19:00, από τον Λευκό Πύργο.


Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, υποστήριξε πως ο κεντρικός δήμος δεν χρηματοδοτεί φέτος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, ωστόσο, στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει την όλη διοργάνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ελπίζω ο... Θεός να φωτίσει τον Άνθιμο (λέμε τώρα) και να μην οργανώσει και φέτος αγρυπνίες, προσευχές και συγκεντρώσεις πιστών κατά της εκδήλωσης. Δεν είναι πια και για χόρταση.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ