Σταμπουλίδης: Πιθανό άνοιγμα αγοράς σε δυο «γεωγραφικές ταχύτητες»

Σταμπουλίδης: Πιθανό άνοιγμα αγοράς σε δυο «γεωγραφικές ταχύτητες» Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Για άνοιγμα της αγοράς σε «δυο γεωγραφικές ταχύτητες» μετά την άρση του lockdown έκανε λόγο ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή.

Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 ξεκαθάρισε ότι «είναι νωρίς και όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών», χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυο διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες για το άνοιγμα της αγοράς. Αλλά, όπως είπε, προς το παρόν πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη τήρηση των μέτρων.

Ο κ. Σταμπουλίδης δεν απέρριψε επίσης το ενδεχόμενο να υπάρξει συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033. «Υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Χριστούγεννα, υπογράμμισε εκ νέου ότι φέτος θα γιορταστούν διαφορετικά χωρίς μετακινήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια, καθώς «όλοι αγωνιζόμαστε να μειωθούν τα κρούσματα και να βγούμε από αυτή την κατάσταση». 

Τέλος σημείωσε πως η κινητικότητα της ηλεκτρονικής αγοράς είναι μεγάλη συγκριτικά με το πρώτο lockdown, προσθέτοντας ότι περισσότερες αγορές αφορούσαν τότε σε τεχνολογικά είδη, ενώ πλέον οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για οικιακή χρήση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM