Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη

Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Εξιτήριο για τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη (Eurokinissi)
0

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη πήρε η 10χρονη μαθήτρια, που είχε απαχθεί από την 33χρονη, στα στοιχεία της οποίας δόθηκαν από χθες στη δημοσιότητα.

Η 10χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη παρέμεινε επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις οδηγίες ειδικών ψυχολόγων, γιατρών και των αρχών, που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Στο μεταξύ ήδη από αργά χθες το βράδυ, με εισαγγελική εντολή δόθηκε η φωτογραφία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Πρόκειται για τη Μούρθου Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεννηθείσα το 1987.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της 10χρονης επιμένει στην απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού από την πλευρά του αντίδικου, επαναλαμβάνοντας πως επικοινώνησε μαζί του γνωστός επιχειρηματίας, για λογαριασμό του αντίδικου.

Η πλευρά της 33χρονης, μέσω το εκπροσώπου της Βασίλη Νουλέζα αρνείται κατηγορηματικά ότι έγινε η όποια επιχείρηση προσέγγισης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM