Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την 24ωρη πανελλαδική απεργία.


Η σημερινή απεργία πραγματοποιείται σε συνέχεια της κινητοποίησης της 24ης Σεπτεμβρίου με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται κατά των εργασιακών ρυθμίσεων στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Eurokinissi
Eurokinissi

 

Eurokinissi
Eurokinissi


Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι τα μέσα μαζικής μεταφοράς με τις μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη δυσκολία και μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας.

 

Eurokinissi
Eurokinissi

 

Eurokinissi
Eurokinissi

 

Eurokinissi
Eurokinissi

 

Eurokinissi
Eurokinissi

 

Σε απεργιακούς ρυθμούς κινείται και η Θεσσαλονίκη καθώς από τις 10.00 ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας κατά του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου.


Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, ύστερα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, στο άγαλμα Βενιζέλου, από όπου λίγο μετά τις 11 ξεκίνησαν πορεία. Το παρών δίνουν και μέλη φοιτητικών συλλόγων ενώ στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας με Εγνατία έχουν συγκεντρωθεί μέλη της ΟΚΔΕ αλλά της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων.

 

 

 

 

 

«Διεκδικούμε η κυβέρνηση να πάρει πίσω το νόμο που ετοιμάζεται να περάσει, ο οποίος βάζει χέρι στα συνδικάτα και στις συλλογικές συμβάσεις», τονίζει η Δήμητρα Κομνιανού, εργαζόμενη και μέλος του Συντονισμού ενάντια στα Μνημόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 Με πληροφορίες από Thestival /Voria