Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κρήτη

Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Flashnews.gr
0

Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγο ο 61χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Χανίων. 

«Δυστυχώς, ο 61χρονος βρέθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής νεκρός», ήταν η λακωνική δήλωση του γενικού διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αρχιπύραρχου, Νίκου Λαγουδάκη.

Ο 61χρονος προσπάθησε, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες, να διασχίσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο ένα χείμαρρο, στην περιοχή του Εμπροσνερού. 

Όπως αναφέρει το cretapost, το ορμητικά νερά του χειμάρρου παρέσυραν το αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγες ώρες αφού ξεκίνησε η επιχείρηση του εντοπισμού του, βρέθηκε το αυτοκίνητο, όχι όμως και ο ίδιος. 

Εικάζεται, ότι ο άνδρας κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού οχήματος για να σωθεί, ωστόσο πιθανότατα βρέθηκε στα νερά.

Σήμερα το πρωί συνεχίστηκαν οι έρευνες με τη συνδρομή πυροσβεστών, λιμενικών, εθελοντών αλλά και βατραχανθρώπων, για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα, οι οποίες δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη με την εύρεση της σορού του 61χρονου.

Σημειώνεται πως χθες στην Κρήτη υπήρξαν πολύ μεγάλες βροχοπτώσεις. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον σταθμό του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Ασή Γωνιά Χανίων καταγράφηκαν σχεδόν 240 χιλιοστά βροχής μέσα σε 14 ώρες, ενώ στο Σέμπρωνα Χανίων κατά το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν πάνω από 220 χιλιοστά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM