Καρέ - καρέ η ληστεία χρηματαποστολής στο Ψυχικό

Καρέ - καρέ η ληστεία χρηματαποστολής στο Ψυχικό Facebook Twitter
1

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν, με κάθε λεπτομέρεια, την προσχεδιασμένη ένοπλη ληστεία χρηματαποστολής στο Ψυχικό, σήμερα το πρωί. 

Οι δράστες, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους που φορούσαν κουκούλες, παραμόνευαν κοντά σε τράπεζα της περιοχής, περιμένοντας το βαν της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ της τράπεζας με μετρητά σε χαρτονομίσματα των 20, 50 και 100 ευρώ. 

Στις 9:30π.μ, το αυτοκίνητο έφτασε έξω από το ΑΤΜ και ο υπάλληλος με τα χρήματα βγήκε από το όχημα. 

Τότε, οι δύο κουκουλοφόροι πλησίασαν τον υπάλληλο φορώντας φωσφοριζέ γιλέκα - πιθανότατα για να τον αιφνιδιάσουν, δίνοντας την εσφαλμένη εντύπωση πως πρόκειται για εργαζόμενους του δήμου ή εταιρείας security. 

Υπό την απειλή όπλου, οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο λίγο πριν μπει στην τράπεζα και τον έριξαν στο πεζοδρόμιο. 

Αρχικά επιχείρησαν να ανοίξουν τη θωρακισμένη βαλίτσα με τα μετρητά στο σημείο, χρησιμοποιώντας τροχό, αλλά ύστερα από λίγο αντιλήφθηκαν πως το άνοιγμα δεν θα ήταν και τόσο εύκολο, οπότε πήραν το κουτί και εξαφανίστηκαν. 

Μέσα σε λίγα λεπτά, ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα και έτσι τα 100.000 ευρώ που περιείχε η βαλίτσα καταστράφηκαν πριν καταφέρουν να τα βγάλουν από το κουτί ασφαλείας οι ληστές. 

Οι αρχές μελετούν προσεχτικά το βίντεο της ληστείας για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια