«Προδότη» - Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Μπουτάρη

«Προδότη» - Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Μπουτάρη Facebook Twitter
1

Το σπίτι του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, βανδάλισαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι δράστες μπήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον όροφο, όπου διαμένει ο κ. Μπουτάρης κι έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος, ενώ έγραψαν στον τοίχο της οικοδομής τη λέξη «προδότη».

Ο δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έσπευσε στο χώρο για έρευνα, ενώ τις επόμενες ώρες θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

«Προδότη» - Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι του Μπουτάρη Facebook Twitter

«Θεωρώ πως ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο γιατί οι δράστες ήξεραν τη διεύθυνση και την ακριβή κατοικία μου, αφού στα θυροτηλέφωνα της οικοδομής και στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο το όνομά μου».

«Αναστατώθηκε η οικογένειά μου και κυρίως τα παιδιά της γυναίκας μου, ηλικίας 7-14 ετών, που ήταν τα πρώτα που το είδαν φεύγοντας για το σχολείο», δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Μπουτάρης.

«Λυπάμαι για την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων θερμοκέφαλων. Τακτικά δέχομαι υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν πτοήθηκα ούτε στον ξυλοδαρμό, δεν θα πτοηθώ ούτε και τώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια