ΤΩΡΑ

15 χρόνια φυλακή σε 44χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού

15 χρόνια φυλακή σε 44χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού Facebook Twitter
0

Με ποινή κάθειρξης 15 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έναν 44χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί πέρσι τον Μάιο, όταν οι γονείς ενός 6χρονου κοριτσιού από περιοχή του Κιλκίς, τον κατήγγειλαν ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης τους, στη διάρκεια πασχαλινού τραπεζιού όπου ήταν καλεσμένος.

Μάλιστα, κατηγορείτο για βιασμό της 6χρονης, πράξη για την οποία αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Μετά τη σύλληψή του, η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του πορνογραφικό υλικό που αντάλλασε -μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης- με 16χρονη από περιοχή της Καβάλας. Επρόκειτο για κοπέλα με ειδικές ανάγκες, την οποία είχε πείσει να του αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ ανάλογες φωτογραφίες είχε στείλει και ο ίδιος.

Ο 44χρονος, που μεταξύ άλλων δήλωσε ραδιοφωνικός παραγωγός, αρνήθηκε στην απολογία του την πράξη της αποπλάνησης στην περίπτωση της 6χρονης, ενώ όσον αφορά την κατηγορία για κατοχή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού που συνδεόταν με την 16χρονη, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία και θεωρούσε ότι ήταν ενήλικη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να επιστρέψει στις φυλακές.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Ελλάδα / ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Kαλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Με απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από σχετικά αιτήματα Πανεπιστημίων, το Ίδρυμα αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης δικαιούχων φοιτητών σε ξενοδοχεία, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίων - αρμοδιότητάς του και μη.   
LIFO NEWSROOM