H Aretha Franklin ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη δισκογραφία

H Aretha Franklin ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη δισκογραφία Facebook Twitter
0

Η ντίβα της σόουλ Aretha Franklin , ανακοίνωσε τα σχέδια της να αποσυρθεί αυτό το έτος από τη σκηνή και τη δισκογραφία, αφού πρώτα κυκλοφορήσει έναν ακόμη δίσκο με τη συνεργασία του Stevie Wonder, κάτι που αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Σε συνέντευξη της σε θυγατρικό κανάλι του NBC στο Ντιτρόιτ, στοιχεία από την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian, η 74χρονη Franklin δηλώνει: «Ξέρω τι λέω, φέτος θα βγω στη σύνταξη».

Σημειώνει πάντως ότι δεν πρόκειται να εξαφανιστεί τελείως. «Δεν πρόκειται να καθίσω και να μην κάνω τίποτα. Αυτό δεν θα ήταν καθόλου καλό», τονίζει.  Όπως λέει, σκοπεύει πλέον να κάνει κάποια επιλεγμένα πράγματα, προκειμένου να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα εγγόνια της , όταν θα τελειώσουν το κολέγιο.

Η «βασίλισσα της σόουλ», όπως την έχει αποκαλέσει και ο Μπάρακ Ομπάμα καθώς τον έκανε να δακρύσει με το τραγούδι της, έχει εδώ και χρόνια περιπέτειες με την υγεία της.

Αφού αρχικά αρνήθηκε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας, τελικά παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε αφαίρεση όγκου ενώ από το 2010 έχει ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM