ΔΕΗ: Εκπτώσεις και ενιαία τιμολόγια - Ποιους αφορά

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και ενιαία τιμολόγια - Ποιους αφορά Facebook Twitter
0

Αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένονται ενδεχομένως και ακόμα μέσα στην εβδομάδα.

Η εταιρεία, σύμφωνα με το Έθνος, θα προχωρήσει στην κατάργηση της διαφορετικής και υψηλότερης χρέωσης της κλίμακας των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh και θα καταλήξει σε ένα ενιαίο τιμολόγιο για τα νοικοκυριά και τους πελάτες της χαμηλής τάσης.

Τα έκτακτα μέτρα λόγω της πανδημίας που ισχύουν από τις 26 Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Ιουνίου, περιελάμβαναν και τη χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο. Πριν, το δεύτερο κλιμάκιο τιμολογούταν με 0,11936 ευρώ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημόσια εταιρεία θα συνεχίσει την ενιαία χρέωση για όλες τις καταναλώσεις με τη χαμηλότερη τιμή των 0,11058 ευρώ ανά kWh. 

Επίσης, η ΔΕΗ αναμένεται να συνεχίσει την εκπτωτική πολιτική της συνέπειας των πληρωμών η οποία σήμερα είναι στο 5%, χωρίς να αποκλείεται και προσαρμογή της εμπορικής πολιτικής στα δεδομένα της αγοράς. 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Οικονομία / «Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισ. δολάρια τον χρόνο σε "ηθικό χρέος" στις φτωχές χώρες»

Να αυξηθεί ο ελάχιστος φορολογικός συντελεστής στις πολυεθνικές και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες προτείνει η βραβευμένη με Νόμπελ Οικονομίας Εστέρ Ντιφλό
NEWSROOM
Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM