Ανακοίνωση Folli Follie: Αίτηση υπαγωγής σε πτώχευση από την θυγατρική της Links of London

Ανακοίνωση Folli Follie: Αίτηση υπαγωγής σε πτώχευση από την θυγατρική της Links of London Facebook Twitter
0

Η Folli Follie ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, Links of London, Inc., υπέβαλε προαιρετική αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 7 του πτωχευτικού κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών ενώπιον του πτωχευτικού δικαστηρίου του Delaware στις ΗΠΑ (United States Bankruptcy Court for the District of Delaware).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι διεθνείς δραστηριότητες της Links of London συνεχίζονται κανονικά και δεν επηρεάζονται από την ως άνω αίτηση πτώχευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Links of London, Inc. κατέθεσε αίτηση προστασίας του άρθρου 7 λόγω σημαντικών και διαρκών ετήσιων οικονομικών ζημιών.

Επισημαίνεται ότι η FF Group, στηρίζει την ως άνω απόφαση στο πλαίσιο της εν εξελίξει αναδιάρθρωσής της, με γνώμονα την ανάπτυξη και προς όφελος των γενικότερων δραστηριοτήτων της.

Η Links of London, Inc. τηρεί τις δεσμεύσεις της αναφορικά με την διασφάλιση της ευημερίας των μέχρι σήμερα εργαζομένων της, και έχει προχωρήσει στην καταβολή όλων των οικονομικών υποχρεώσεών της απέναντί τους.

H FF Group θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό των brands του, μέσω των e-shop www.linksoflondon.com και www.follifollie.com.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρά το γεγονός ότι η Links of London, Inc. υπόκειται σε διαδικασία πτώχευσης, η θυγατρική του ομίλου στον Καναδά θα συνεχίσει την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων της.

Η FF Group στην ίδια ανακοίνωση, τονίζει την εκτίμησή της για την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων της στην Αμερική, των συνεργατών και των προμηθευτών της και εκφράζει την ειλικρινή συμπαράστασή της για τις συνέπειες της συγκεκριμένης εξέλιξης. Συνολικά πρόκειται να κλείσουν 6 σημεία πώλησης και 9 shop in shop.

Η Links of London, Inc. θα συνεργαστεί με τον διαχειριστή πτώχευσης (bankruptcy Trustee) καθ' όλη την διαδικασία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότητα αυτής. Η Links of London, Inc. συνεργάζεται σε συμβουλευτικό επίπεδο με τον Joseph Barry της δικηγορικής εταιρείας Young Conaway Stargatt & Taylor, LLP.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για όλους: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οικονομία / Τουρισμός για όλους 2024: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν
NEWSROOM
Στεγαστική κρίση: Ένας «καλός» μισθός το κόστος στέγασης – ο «εφιάλτης» της ανανέωσης

Οικονομία / Στεγαστική κρίση: Ένας καλός μισθός το κόστος στέγασης – Ο «εφιάλτης» της ανανέωσης του συμβολαίου

Αναλυτικός οδηγός ενοικίασης κατοικίας και τιμές στο κέντρο, τα βόρεια, τα νότια προάστια και τον Πειραιά - 52% η αύξηση στα μισθώματα οικογενειακών κατοικιών - Οι 9+1 λόγοι που αυξήθηκαν τα ενοίκια - Από τον Θέμη Μπάκα, e-real estates
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ