Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος

Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter
3

Η κινηματογραφική τριλογία του Matrix που άφησε εποχή στη φιλμογραφία της επιστημονικής φαντασίας θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για τέταρτη φορά, με τη Λάνα Γουατσόφσκι στο σενάριο και στη σκηνοθεσία. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, o Κιάνου Ριβς και η Κάρι Αν Μος θα ενσαρκώσουν και πάλι τον Νίο και την Τρίνιτι, τους ήρωες του «σύμπαντος» του Matrix, με τους οποίους συνδέθηκαν άρρηκτα στις πρώτες τρεις ταινίες. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures που θα φροντίσουν και για τη διανομή του φιλμ παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ομίλου Warner Bros. Picture Group Τόμπι Έμεριχ. 

Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter
Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, που θα επιστρέψουμε στο "Matrix" με τη Λάνα», δήλωσε ο Έμεριχ. «Είναι πραγματικά μια οραματίστρια, μια μοναδική και δημιουργική παραγωγός ταινιών και είμαστε εκστασιασμένοι που έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή αυτού του νέου κεφαλαίου του Matrix». 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020

Τα προηγούμενα τρία φιλμ: "The Matrix," "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions" είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office. Και στις τρεις περιπτώσεις, το σενάριο είχε γραφτεί από κοινού με την αδελφή της Λάνα, Λίλι Γουατσόφσκι

Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter
Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter
Ανακοινώθηκε το Matrix 4: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη με Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος Facebook Twitter

«Πολλές από τις ιδέες που εγώ και η Λίλι εξερευνήσαμε πριν από 20 χρόνια για την πραγματικότητα, είναι ακόμα πιο σχετικές τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι χαρακτήρες αυτοί επανέρχονται στη ζωή μου και που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τους ιδιοφυείς φίλος μου», είπε η Γουατσόφσκι.

Φέτος συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας στις 31 Μαρτίου του 1999. Η τριλογία παρουσιάζει ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον αντιλαμβάνεται η ανθρωπότητα είναι μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από μηχανές με τεχνητή νοημοσύνη, οι οποίες εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους ως πηγή ενέργειας, μέσω της σύνδεσής τους στο Matrix. 

 

Με πληροφορίες από Variety

Culture
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

3 σχόλια
Έχω χάσει κάποια επεισόδια σχετικά με το φύλο των δημιουργών, πάλαι ποτέ αδερφών Γουατσόφσκι! Ήξερα πως ο ένας έκανε φυλομετάβαση και εγένετο Λανα. Έκανε και ο άλλος και έγινε Λίλι;