Με έμπνευση το ελληνικό καλοκαίρι, 21 δημιουργικοί άνθρωποι παρουσιάζουν στην γκαλερί Genesis αυτό που ο καθένας τους θεωρεί το πιο αντιπροσωπευτικό αναμνηστικό από την χώρα μας.

 

Ένα σουβενίρ είναι το αναμνηστικό αντικείμενο που αποκτά ένας άνθρωπος για να θυμάται ένα όμορφο ταξίδι ή μια όμορφη στιγμή. Αυτό το αναμνηστικό μπορεί να είναι οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορεί να συλλεχθεί ή να αγοραστεί και να μεταφερθεί στο σπίτι από τον ταξιδιώτη ως ένδειξη επίσκεψης.


Το ίδιο το αντικείμενο μπορεί να έχει εγγενή αξία ή να είναι σύμβολο εμπειρίας. Ο Γιώργος Τζάνερης προσκάλεσε στην 9η ετήσια καθιερωμένη έκθεση εκπροσώπων από τους χώρους των εφαρμοσμένων εικαστικών τεχνών, της φωτογραφίας, της αρχιτεκτονικής, της κεραμικής και της συγγραφής, 21 δημιουργικούς ανθρώπους να φιλοτεχνήσουν το απόλυτο ελληνικό αναμνηστικό.

 

Γιάννης Μαθιουδάκης - Λέλα Στρούτση, Secret Beach
Γιάννης Μαθιουδάκης - Λέλα Στρούτση, Secret Beach


Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αλεξάνδρα Μωραΐτη, Αντώνης Τσούλος, Βαγγέλης Τασόπουλος, Γιάννης Αγαθός, Γιάννης Μαθιουδάκης, Γιώργος Δρακόπουλος, Δημήτρης Σπηλιώτης, Έλενα Λόλα. Έλλη Διβάνη, Έφη Κασούρα, Ιβάν Παπαδόπουλος, Ίρις Κρητικού, Καλλιόπη Μάνη, Κατερίνα Γλύκα, Λέλα Στρούτση, Μάνος Μπότσαρης, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Παπασπύρου, Μιχάλης Χατζηχαραλάμπους, Νότα Δράκου, Ρανιώ Σαρρή.

 

Μιχάλης Χατζηχαραλάμπους, Grace
Μιχάλης Χατζηχαραλάμπους, Grace

 

Έλενα Λόλα, Card Postal
Έλενα Λόλα, Card Postal

 

Μαρίνα Παπασπύρου
Μαρίνα Παπασπύρου

 

Info

From Greece with love

Έως 1 Αυγούστου

Gallery Genesis (Χάρητος 35, 211 7100566)

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 11:30 - 21:30 | Τετάρτη & Σάββατο 11:30 - 15:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr