Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7 Facebook Twitter
Unite with Tomorrowland
0

Unite with tomorrowland Athens

Η μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Headliner της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.


O Nicky Romero θα βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα μαζί με τους W&W και τους ανερχόμενους Mad M.A.C., τον CJ Jeff, οι Playmen και τον Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό.


Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici.


Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους χιλιάδες επισκέπτες του.
27/7, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, 17:00, εισ.: από 45 ευρώ

Nick Warren: The Soundgarden

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7 Facebook Twitter
Nick Warren


Ο Βρετανός καλλιτέχνης της progressive house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour dj των Massive Attack και καθιερώθηκε μουσικά μέσα από τις παραγωγές του στην Global Underground και τη Renaissance, συνεχίζει ως επικεφαλής του δισκογραφικού label Ηope Recordings. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar με τον Hernan Cattaneo να τον συνοδεύει στα decks.
26/7, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 21:00, εισ.: 10-13 ευρώ

Κεμάλ

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7 Facebook Twitter
KEMAΛ


Ο άνθρωπος πίσω από την δισκογραφική Berceuse Heroique, ένα label γνωστό στην underground παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, για την ποιότητα και την αισθητική των κυκλοφοριών του, διαλέγει τη μουσική στην ταράτσα του Bios.
26/7, Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι, 22.00, Είσοδος ελεύθερη

The Herbaliser

Εφευρετικοί και καινοτόμοι, από τον πρώτο τους δίσκο στις αρχές των 90s έως σήμερα, φημίζονται για τον συνδυασμό της δημιουργικότητας και της έντασης στα DJ Set τους. Οι The Herbaliser, παντρεύουν τη funk, τη τζαζ με τη hip-hop, προσθέτοντας μοντέρνα breakbeat και trip-hop στοιχεία.
27/7, Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, 210 3460347, 22:00, εισ.: από 10 ευρώ

Hot Since 82

Ο Βρετανός dj/ παραγωγός της νέας house γενιάς και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής "Knee Deep In Sound" εισβάλει στο booth του Bolivar Beach Bar για μια αξέχαστη βραδιά. Μαζί του: Agent Greg & Steph.
27/7, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 21:00, εισ.: 12 ευρώ

Romantso Rooftop Closing

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7 Facebook Twitter
Morah


Το Ρομάντσο μας προσκαλεί στο τελευταίο του πάρτι στη ταράτσα για αυτό το καλοκαίρι. Στις μουσικές επιλογές στην ταράτσα οι: Anatolian Weapons, ΚΕΜΑΛ, Berceuse Heroique, Roman, Entropia Records και στο Main o Morah σε ένα 5ωρο σετ.
27/7, Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 19.00, Είσοδος ελεύθερη

Pixi: Tale of Us

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου 26-28/7 Facebook Twitter
Tale of Us


Το Pixi επιστρέφει στο Island παρουσιάζοντας για 8η φορά στην Ελλάδα τους μοναδικούς Tale of Us. Από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή το αθηναϊκό κοινό θα χορέψει στους ρυθμούς της melodic techno τους με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Μαζί τους θα είναι οι επίσης Μιλανέζοι παραγωγοί/djs, Hunter/Game, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας Just This. Την ξεχωριστή καλοκαιρινή μουσική εμπειρία θα πλαισιώσει ο Hill of Vision, μέλος της Just This και οι Voices of Valley.
28/7, Island, Λ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα, 20:00, εισ.: 20-30 ευρώ

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.