Η επιστροφή του Κρίστοφ Βαλτς στον ρόλο του Μπλόφελντ στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς ο ηθοποιός εθεάθη στον χώρο γυρισμάτων της ταινίας στο Λονδίνο

 

Ο Βαλτς υποδύθηκε τον Μπλόφελντ, τον απόλυτο κακό των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, στο Spectre του 2015 και όπως όλα δείχνουν ο Αυστριακός ηθοποιός θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ντάνιελ Κρεγκ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας επισκέπτης των Pinewood Studios ενημέρωσε τον δημοσιογράφο της Daily Mail, Baz Bamigboye, ότι ο Κρίστοφ Βαλτς βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων. «Δεν με είδατε», φέρεται να είπε ο ηθοποιός. 

 

 

 

Το όνομα του Βαλτς δεν είχε συμπεριληφθεί στο καστ που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ στην Τζαμάικα, αλλά για καιρό διακινείται η φήμη της συμμετοχής του στο Τζέιμς Μποντ 25, όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. 

 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Guardian, ο Μπλόφελντ θα έχει δευτερεύοντα ρόλο με τον Ράμι Μάλεκ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Τον προηγούμενο μήνα ο Μάλεκ, που οι γονείς του είναι Αιγύπτιοι, ανέφερε ότι δεν θα έπαιρνε τον ρόλο αν ο χαρακτήρας είχε εμπλακεί σε οποιοδήποτε τρομοκρατική πράξη με θρησκευτικά κίνητρα. 

 

Με πληροφορίες από Guardian