Ο Great Gatsby και η Νέα Υόρκη των '20s ζωντανεύουν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens

Ο Great Gatsby και η Νέα Υόρκη των '20s ζωντανεύουν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens Facebook Twitter
Το «The Great Gatsby - Cinema Alive» υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό στα roaring twenties.
0

Το Cinema Alive μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιστρέφει φέτος τα Χριστούγεννα και παρουσιάζει το δεύτερο immersive cinema experience (διαδραστικό σινεμά), ζωντανεύοντας το «The Great Gatsby».

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Μπαζ Λούρμαν αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και βραβεύτηκε με 2 βραβεία Όσκαρ.

Το κινηματογραφικό έργο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ το οποίο ανήκει στα πλέον κλασικά έργα τόσο της αμερικανικής, όσο και της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αφηγείται την ιστορία του βιβλίου, συνδυάζοντας πρωτότυπα οπτικά εφέ και λήψεις με μία εκπληκτική μουσική επένδυση, μείξη της τζαζ και τσάρλεστον της εποχής του '20 με τη σύγχρονη μουσική του Jay Z, της Beyonce, της Lana del Rey κ.ά.

Το «The Great Gatsby - Cinema Alive» υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό στα roaring twenties, πίσω στη Νέα Υόρκη του 1920, στα χρυσά χρόνια της jazz, των speak easy’s, των πάρτι και της μόδας, στην τελευταία σπουδαία εποχή του αμερικάνικου ονείρου πριν από τη μεγάλη ύφεση.

Ο Great Gatsby και η Νέα Υόρκη των '20s ζωντανεύουν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens Facebook Twitter
Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Μπαζ Λούρμαν αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και βραβεύτηκε με 2 βραβεία Όσκαρ.

Για τέσσερις μόνο παραστάσεις (21 & 22 και 28 & 29 Δεκεμβρίου 2018) το Ballroom, όπως και άλλοι χώροι του νέου 5άστερου, πρόσφατα ανακαινισμένου ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, θα υποδεχτούν τους καλεσμένους του ιδιαίτερου event για να ζήσουν από κοντά τον ανεκπλήρωτο έρωτα του Gatsby με την Daisy, τα ξέφρενα πάρτι που άφησαν εποχή στη Νέα Υόρκη και πολλές ακόμα σκηνές βασισμένες στην ταινία.

Πάνω από 60 συμμετέχοντες ηθοποιοί, dancing acts, live μουσική, DJs, καθώς και ο ανάλογος φωτισμός και σκηνικά που θα περιβάλουν την προβαλλόμενη ταινία θα συμβάλουν στην εμπειρία.

Μετά το τέλος της παράστασης, η γιορτή θα συνεχιστεί με after party βασισμένο στο «The Great Gatsby», στo πανέμορφo κλειστό rooftop του Grand Hyatt Athens, με θέα την Ακρόπολη και όλη την Αθήνα, cocktails, live μουσική και πολλά happenings.

Info

21 & 22 και 28 & 29 Δεκεμβρίου 2018

Grand Hyatt Athens, Λεωφόρος Συγγρού 115

Οι πόρτες ανοίγουν 21:00.

(Είναι επιθυμητό ένα ντύσιμο ανάλογο του θέματος του event, ώστε όλοι να μεταφερθούν στο κλίμα της ταινίας ακόμα πιο εύκολα).

 

Εισιτήρια

Normal Tickets:

Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων από 15 € έως 30 €

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται welcome drink.

VIP Tickets: 40 €

Παράσταση σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με τραπέζια, εμπνευσμένη από τα speak easy bar της Νέας Υόρκης, που περιλαμβάνει welcome drink και ποτό της επιλογής σας. Θα υπάρχει η δυνατότητα δείπνου κατά τη διάρκεια του event.

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Από όλα τα καταστήματα Public, το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς) και ηλεκτρονικά εδώ.

 

Διάρκεια παράστασης: 150’ με διάλειμμα

Facebook Page / Facebook event / Website / Instagram

 

Culture
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.