ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (11-17/5/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (11-17/5/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Πολλά τα φαινόμενα που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία τη Δευτέρα. Τώρα είναι η εποχή κατά την οποία πρέπει να επανεξετάσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Επίσης, θα επανεξετάσετε τις φιλίες σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα ευνοήσει το εμπόριο και την επικοινωνία, ενώ την Τετάρτη γυρίζει η Αφροδίτη στους Διδύμους, επίσης σε ανάδρομη πορεία, και θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με οικείους. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και θα είναι ένα διάστημα εσωστρέφειας για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, τους οποίους θα απασχολήσουν μυστικές σχέσεις. Τέλος, την Πέμπτη ο Δίας στον Αιγόκερω γυρίζει επίσης ανάδρομος, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία ξεκινά η εβδομάδα, υποδεικνύοντας πως ο τομέας της καριέρας μπορεί να ενισχυθεί, αλλά θα χρειαστεί να επανεξετάσετε προσεχτικά τα σχέδιά σας. Τη Δευτέρα, επίσης, εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και είναι μια πολύ καλή εποχή για να κάνετε μια ακριβή αγορά, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας. Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη γυρίζει στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία και ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε με λιγότερο συναισθηματισμό οικονομικές υποθέσεις. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς ενισχύοντας τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, ενώ την Πέμπτη γυρίζει και ο Δίας ανάδρομος και σας δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία και, καθώς διανύει τον τομέα που αφορά το εξωτερικό και τις σπουδές, θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο των προηγούμενων μηνών και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιό σας, δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένους στόχους, ενώ την Τετάρτη γυρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επίσης ανάδρομη, και θα σας απασχολήσει η εμφάνισή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αλλαγές, καθώς μπορεί να μη σας ικανοποιήσουν. Την Τετάρτη, επίσης, εισέρχεται φιλόδοξος ο Άρης στους Ιχθύς και, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, μπορείτε να πετύχετε πολλά. Την Πέμπτη, ο Δίας στον Αιγόκερω γυρίζει κι αυτός ανάδρομος και ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο προκύπτουν ευκαιρίες για την ενίσχυση του εισοδήματός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική η εβδομάδα που ακολουθεί για τα οικονομικά σας, καθώς ξεκινά με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία, και σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τη διαχείριση κοινών πόρων ή μια ερωτική σχέση. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα μελλοντικά σας σχέδια, μια και το παρασκήνιο είναι έντονο. Την Τετάρτη γυρίζει η Αφροδίτη στους Διδύμους ανάδρομη και θα υπάρχει μια διάθεση μυστικοπάθειας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, ενώ την ίδια μέρα εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς. Σπουδές, νομικές υποθέσεις και ό,τι αφορά το εξωτερικό θα ευνοηθεί λόγω της αποφασιστικότητας και των αυξημένων διανοητικών σας δεξιοτήτων. Την Πέμπτη, με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία, ξεκινά μια εποχή κατά την οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε μια συνεργασία που είχε μείνει στα σκαριά.

ΛΕΩΝ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων, καθώς τη Δευτέρα γυρίζει ο Κρόνος στον Υδροχόο ανάδρομος και για ένα διάστημα περίπου 4 μηνών θα επανεξετάσετε τις συνθήκες μιας συνεργασίας ή τη σχέση σας. Αν κάτι δεν προχωρά όπως θα θέλατε, ενδεχομένως να αποφασίσετε να απεμπλακείτε. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους, δηλαδή στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, και ξεκινά μια περίοδος πολλών επαφών. Την Τετάρτη γυρίζει η Αφροδίτη στους Διδύμους ανάδρομη και μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σας φίλοι από το παρελθόν και να συσφιχτούν οι σχέσεις σας, ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, δίνοντάς σας ώθηση για οικονομικές διαπραγματεύσεις και φλερτ. Την Πέμπτη, με την επιστροφή του Δία επίσης σε ανάδρομη πορεία, ξεκινά μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εποχή δίνετε περισσότερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση με την επιστροφή του Κρόνου στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία την Δευτέρα. Τα επαγγελματικά σας θέματα θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα, ωστόσο θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα είναι ένα σημαντικό διάστημα για επαφές με πρόσωπα κύρους, ενώ την Τετάρτη, που γυρίζει η Αφροδίτη, επίσης στους Διδύμους, ανάδρομη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους γονείς. Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς η ανταγωνιστική σας διάθεση θα σας κάνει να διακριθείτε, όμως θα πρέπει να προσέξετε πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας. Την Πέμπτη, με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία, θα ευνοηθούν τα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία ξεκινά η εβδομάδα και για ένα διάστημα αρκετών μηνών θα έχετε την ευχέρεια να πειραματιστείτε πάνω σε καινούργιες δημιουργικές ιδέες και να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίον διαχειρίζεστε τα ερωτικά σας και τις σχέσεις με τα παιδιά. Τη Δευτέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα ενισχύσει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, ενώ την Τετάρτη γυρίζει και η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, οπότε θα επανεξετάσετε θέματα σπουδών και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Ιδανική εποχή για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Την Τετάρτη, επίσης, εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Με την επιστροφή του Δία σε ανάδρομη πορεία την Πέμπτη θα ευνοηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία ξεκινά η εβδομάδα και θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Ενδεχομένως να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων μέσω ενός ακινήτου, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε αγορές που θα αυξήσουν τα έξοδά σας. Την Δευτέρα, επίσης, εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα ευνοηθούν οι οικονομικές διαπραγματεύσεις και το φλερτ, ενώ την Τετάρτη, που γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη, επίσης στους Διδύμους, θα σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Την Τετάρτη εισέρχεται και ο Άρης στους Ιχθύς, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ την Πέμπτη επιστρέφει ο Δίας σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να αποφύγετε τις εμπορικές δεσμεύσεις, αν δεν είστε κατασταλαγμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν με την επιστροφή του Κρόνου τη Δευτέρα σε ανάδρομη πορεία και θα αλλάξετε τακτική προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις όποιες ανάγκες. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα ευνοηθούν οι συνεργασίες και η σύσφιξη σχέσεων, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες καινούργιες προτάσεις. Την Τετάρτη γυρίζει και η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους και θα χρειαστεί προσοχή στη διαχείριση των σχέσεών σας. Ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν πληρούν τις ανάγκες σας και να υπερισχύσει ο εγωισμός. Την Τετάρτη, επίσης, εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς και θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να αποφεύγετε τις εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Πέμπτη γυρίζει ο Δίας ανάδρομος και φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία τη Δευτέρα και κάποιες καθυστερήσεις θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης μιας συνεργασίας. Τη Δευτέρα, επίσης, εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα ευνοηθούν οι επαφές για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, την Τετάρτη όμως, που γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη, επίσης στους Διδύμους, σας καλεί να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Το συσσωρευμένο άγχος μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας και θα πρέπει να το κοντρολάρετε. Την Τετάρτη εισέρχεται ο Άρης στους Ιχθύς, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας, και θα είναι ένα καλό διάστημα για εμπορικές συναλλαγές και θέματα εκπαίδευσης, ενώ την Πέμπτη επιστρέφει και ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας. Η εικόνα και το επαγγελματικό σας προφίλ μπορούν να βελτιωθούν με τις ανάλογες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας ξεκινά η εβδομάδα και θα αναθεωρήσετε τις ανάγκες και τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς αρχίζουν να αλλάζουν οι συνθήκες υπέρ σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, επίσης τη Δευτέρα, ανοίγει έναν νέο κύκλο, κατά τον οποίον θα ενισχυθούν οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες και η διάθεσή σας για φλερτ, την Τετάρτη όμως, που επιστρέφει η Αφροδίτη επίσης στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία, κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αποφύγετε τα ρίσκα και την κερδοσκοπία. Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και δίνει έμφαση σε οικονομικές υποθέσεις και θα είναι εξαιρετική εποχή για να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Την Πέμπτη, με την επιστροφή του Δία στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία, η ψυχική σας ανάταση θα αποτελέσει προτεραιότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα με την επιστροφή του Κρόνου στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία, που μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια και έντονες τάσεις για μοναχικότητα. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους τη Δευτέρα θα έχετε την ευχέρεια να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου και τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τετάρτη η Αφροδίτη στους Διδύμους γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να εντείνει την ανάγκη σας για σύσφιξη σχέσεων με συγγενείς, ενώ την ίδια μέρα εισέρχεται και ο Άρης στο ζώδιό σας. Πλέον η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Την Πέμπτη, με την επιστροφή του Δία στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία, φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ