ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2019 | 20:24

Δεν έχω ιδέα τι σχολη να διαλέξω

Είμαι 2α λυκειου και εχω παρει κατευθυνση ανθρωπιστικων σπουδων. Από πολύ μικρή είχα μια κλίση προς τις τεχνες και ιδιαιτερα προς τη ζωγραφική. Ήμουν επισης παντα καλη και στα μαθηματα της θεωρητικης αν και μου φαινοντουσαν μαλλον αδιαφορα. Μεχρι περυσι ελεγα οτι θελω καλων τεχνων και γραφτηκα σχεδιο αλλα μετα απο ενα χρονο μπουχτισα και το παρατησα. Πια δεν ξερω γιατι, εχω χασει ενα μεγαλο μερος του ενδιαφεροντος μου για το αντικειμενο. Ετσι φετος ειμαι χαμενη: Απο τη μια δεν μπορω να βρω καμια σχολη του πεδιου μου που να μου αρεσει (τις βρισκω ολες μετριες προς αδιαφορες). Απο την αλλη δεν ξερω αν θελω πια να ασχοληθω με το σχεδιο αλλα ηταν το μονο που με ευχαριστουσε για πολλα χρονια. Υπαρχει καποιος που περναει κατι αναλογο? Ποιον δρομο μου συστηνετε να ακολουθησω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Α, αφού βλέπω πως σ'αρεσει το σχέδιο γενικότερα, μια καλή επιλογή θα ήταν η Αρχιτεκτονική. Ψάξε τη σχολή, προσωπικά τη βρίσκω υπεροχη, λογικά θα σου ταιριάζει. Προλαβαίνεις να αλλάξεις κατεύθυνση, κι αν αρχίσεις από τώρα να καλύπτεις κενά σε Μαθηματικά, Φυσικη, Χημεία, του χρόνου άνετα περνάς ΕΜΠ.
Αν περάσει και της φανεί βουνό, θα αλλάξει σχολή με 10% και με τόσα μόρια θα πάει όπου θέλει. Για θεωρητική καλώς η κακώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ