ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2017 | 00:30

...

ειμαι παραξενος ανθρωπος ,δυσκολος ..εχω περασει πολλες καταστασεις και νιωθω ωρες ωρες οτι ειμαι πιο μεγαλη απο την ηλικια μου ..ειμαι με ενα παιδι 1 χρονο και κατι ...τον αγαπαω,τον λατρευω ...ομως ... μερικες φορες νιωθω οτι με πιεζει τοσο πολυ ...ειναι υπερβολικος ...οταν με πρωτο γνωρισε ημουν πιο αγοροκοριτσο και τωρα αρχισα να φτιαχνομαι λιγο και μου κανει γκρινιες γιατι ντυνομαι και βαφομαι ... εχω αρχισει να κουραζομαι .. δεν μπορω να κανω τιποτα πια ανετα οπως παλια ... φοβαμαι να μιλησω στον οποιοδηποτε .. να βγω με οποιοδηποτε παλιο μου φιλο .. γενικα φοβαμαι τα παντα να κανω .. φοβαμαι το πως θα το παρει ,τι σκηνη που θα κανει μετα και οτι θα με χωρισει για το οτιδηποτε ... δεν ξερω τι να κανω ..πραγματικα ...τον αγαπω αλλα νιωθω σαν να ειμαι φυλακισμενη σε μια γλυκια φυλακη ... αλλα η φυλακη ειναι φυλακη ειτε γλυκια ειτε πικρη .. δεν ξερω τι να κανω .. δεν ξερω πως να το αντιμετοπισω .. εχω τοσα πραγματα στο μυαλο ειναι το τελευταιο που μπορω να αντεξω το αγορι μου .. θα επρεπε απλα να ειναι διπλα μου και να με καταλαβαινει ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Και όχι μόνο."φοβαμαι να μιλησω στον οποιοδηποτε .. να βγω με οποιοδηποτε παλιο μου φιλο .. γενικα φοβαμαι τα παντα να κανω .. φοβαμαι το πως θα το παρει ,τι σκηνη που θα κανει μετα και οτι θα με χωρισει για το οτιδηποτε"ψυχολογικός πόλεμος είναι, αν κάνει σκηνή κάθε φορά που βγαίνει με φίλους της.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα το συζητούσα μαζί του, ήρεμα και πολιτισμένα. Η κατανόηση που λες ότι θέλεις, στο τέλος, πολλές φορές δεν βρίσκεται. Αν έβλεπα ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό έτσι, μάλλον θα χώριζα, ακόμη και αν αγαπούσα την κοπέλα. Από αυτά που γράφεις, πάντως, αν και δεν γίνεται να ξέρουμε σίγουρα, δεν φαίνεται πως είσαι εσύ παράξενος και δύσκολος άνθρωπος. Φαίνεται πως αυτός είναι χειριστικός και πιεστικός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ