Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
0

7 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και 15 εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι αρκετά για να εφησυχάσει η θεσσαλονικιώτικη ομάδα του αγαπημένου Estrella. Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η δυναμική ομάδα ετοίμασε ένα νέο μενού για τους φανατικούς πελάτες του.

Τι θα δοκιμάσουμε φέτος; Πάντα βασισμένο στη φιλοσοφία του all-day μενού, τo Εstrella προτείνει επιλογές που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του breakfast. Βασισμένο σε μια λογική comfort/casual food, με επιρροές από αμερικανικό diner και χτισμένο με τρόπο οικείο και κατανοητό από το κοινό του, το φαγητό του Estrella είναι πλέον trademark για όσους αγαπούν την ποπ γαστρονομία που δεν μένει ποτέ στάσιμη.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι' αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Οι σεφ ετοίμασαν για μας premium γλυκά με εκλεπτυσμένες γεύσεις, ανεβάζοντας το επίπεδο και παραμένοντας στην ίδια πάντα casual υπέροχη αισθητική.

Φέτος θα βρούμε περισσότερες vegan και vegetarian επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις mainstream γεύσεις, ενώ αντιστοίχως τα smoothies του Estrella με γάλα από ξηρούς καρπούς και χυμούς φρούτων ακολουθούν την ίδια λογική. To Ηealthy Living trend δεν αφήνει το Estrella ανεπηρέαστο, γι’ αυτό και θα βρεις μεγάλη γκάμα υγιεινών επιλογών.

Αυτό είναι το νέο μενού του Estrella World Street Food Facebook Twitter
Greek Yoghurt flan with tropical fruits and ganache montée.

Όσα έχουν κατακτηθεί πρώτα στο Estrella στον τομέα του brunch αλλάζουν ταχύτητα και συναντούν όλες τις τάσεις του εξωτερικού με φρέσκες προσθήκες και αλλαγές σε ήδη αγαπημένα πιάτα (π.χ. Bueno pancakes)!

Κλασικά πιάτα του παγκόσμιου street food scene, όπως τα hot dogs, έχουν φέτος την τιμητική τους και σερβίρονται with a twist σε χορταστικές μερίδες, με πολύ προσιτό value for money.

Μαζί με το φαγητό μπορεί κάποιος να δοκιμάσει μια νέα σειρά κοκτέιλ σε συνεργασία με το μπαρ Clumsies. Τα Clumsies Original Cocktails by Estrella είναι μια σειρά κοκτέιλ (Strawberry Daiquiri, Clumsy Negroni, Nostalgia με ρούμι, μπισκότο και φουντούκι, Forbidden fruit με περγαμόντο, λεμόνι και βανίλια) με την υπογραφή της βραβευμένης ομάδας του διάσημου και πολυβραβευμένου, πλέον, μπαρ της Αθήνας.

Πού θα βρεις Estrella; Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο και Ρόδο. Στην Κύπρο στη Λεμεσό, στην Πάφο και στη Λάρνακα. 

Σύντομα σε Mediterranean Cosmos, Χαλάνδρι και Λευκωσία.

Δείτε εδώ το νέο Μενού:

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

78’ με τον Ματίγια Μπάμπιτς, τον ιδρυτή του TasteAtlas

Γεύση / «Μην εμπιστεύεστε καμία λίστα απόλυτα»: Ο κύριος TasteAtlas μιλά στη LifO

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο ιδρυτής του TasteAtlas, Ματίγια Μπάμπιτς, μιλά για τη δημιουργία και τη λειτουργία μιας από τις πιο επιδραστικές παγκόσμιες πλατφόρμες γαστρονομικής χαρτογράφησης και εξηγεί γιατί το φαγητό είναι για εκείνον, πάνω απ’ όλα, μια μορφή μνήμης και πολιτισμού.
M. HULOT
Το κοτόπουλο ως πατρίδα: Aπό το pollo a la brasa στο καζάνι της ajiaco

Nothing Days / Το κοτόπουλο ως πατρίδα: Aπό το pollo a la brasa στο καζάνι της ajiaco

Με αφορμή μια λίστα του TasteAtlas, ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική ξεδιπλώνει την ιστορία δύο εμβληματικών πιάτων, του περουβιανού pollo a la brasa και της ajiaco, που ενώνουν τη λαϊκή απόλαυση με την πολιτισμική κληρονομιά, μετατρέποντας το φαγητό σε ζωντανή αφήγηση.
M. HULOT
«Αν το κρασί μοιάζει ίδιο παντού, κάτι έχει πάει λάθος»

Το κρασί με απλά λόγια / «Αν το κρασί μοιάζει ίδιο παντού, κάτι έχει πάει λάθος»

O Στεφάν Ντερενονκούρ, ένας από τους σημαντικότερους συμβούλους οινοποίησης στον κόσμο, μιλά για τον κόσμο του κρασιού πέρα από το marketing, την εμπειρία του από το Μπορντό μέχρι τη Συρία και εξηγεί γιατί σήμερα το πιο δύσκολο δεν είναι να φτιάξεις καλό κρασί αλλά να παραμείνεις αυθεντικός.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Από το ψητό της Κυριακής στο ντελίβερι: Η ιστορία της αθηναϊκής κουζίνας

Ιστορία μιας πόλης / Από το ψητό της Κυριακής στο ντελίβερι: Αυτή ειναι η ιστορία της αθηναϊκής κουζίνας

Η αθηναϊκή κουζίνα αλλάζει καθημερινά, ανάλογα με τις ορέξεις και τα γούστα των κατοίκων της. Είναι ο καθρέφτης της κοινωνικής και πολιτισμικής εξέλιξης της πόλης. Στο νέο του βιβλίο, ο Παναγής Παναγιωτόπουλος, καταγράφει αυτήν τη συναρπαστική ιστορία.
ΑΓΙΑΤΗ ΜΠΕΝΑΡΔΟΥ
CHECK Milos

Γεύση / Milos: Εκεί που η ελληνική πρώτη ύλη γίνεται τέχνη

Στο εστιατόριό του στο κέντρο της Αθήνας ο Κώστας Σπηλιάδης διατηρεί όλα όσα τον έφεραν στην κορυφή της παγκόσμιας εστίασης, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία με καθαρές γεύσεις και άριστες πρώτες ύλες, συνδυάζοντας παράδοση και εκλεπτυσμένη αισθητική.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Έφτιαξα οινοποιείο σε έναν τόπο που δεν είχε καν αγορά για κρασί»

Το κρασί με απλά λόγια / «Έφτιαξα οινοποιείο σε έναν τόπο που δεν είχε αγορά για κρασί»

Σε μια γωνιά της Ελλάδας που δεν είχε ούτε παράδοση σύγχρονης οινοποίησης ούτε αγορά για να τη στηρίξει, μια γυναίκα αποφάσισε να ξεκινήσει από το μηδέν. Η Μελίνα Τάσσου δημιούργησε ουσιαστικά το πρώτο σύγχρονο οινοποιείο στη Θράκη και παραμένει η μοναδική οινολόγος της περιοχής.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Ποια κρασιά θα απογειώσουν τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου

Γεύση / 25η Μαρτίου: Τα καλύτερα κρασιά για μπακαλιάρο σκορδαλιά

Κάθε γιορτή και σχόλη για μένα είναι μια ευκαιρία χαράς και απόλαυσης. Όχι ότι τις άλλες μέρες πρέπει να μιζεριάζουμε, απλώς οι γιορτές είναι μια υπενθύμιση να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ