ΥΛΙΚΑ
- 2 ποτήρια μούστος
 - 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο
 - 1½ ποτήρι ζάχαρη κρυσταλλική
 - 1 ποτηράκι κονιάκ
 - 2 κ.γ. σόδα σκόνη
 - 2 κ.γ. μπέικιν
 - ½ κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
 - 1 σφηνάκι πετιμέζι
 - 2 κ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά της συνταγής σε λεκάνη και ανακατεύουμε καλά.
 - Πλάθουμε σε μπαλάκια τη ζύμη και δίνουμε σχήμα σαλίγκαρου ή όποιο άλλο θέλουμε.
 - Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και επάνω τοποθετούμε τα μουστοκούλουρα.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.
 
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 