ΥΛΙΚΑ
- ½ φύλλο γιουφκά
 - 8 φέτες παστουρμά
 - 40 γρ. 4 μπαστουνάκια κασέρι Ξάνθης
 - 4 λεπτές φέτες ντομάτας
 - Σπορέλαιο για τηγάνι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια.
 - Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά.
 - Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε μια φέτα παστουρμά, ένα μπαστουνάκι κασέρι, μια ροδέλα ντομάτα και το τυλίγουμε σφιχτά.
 - Σε βαθύ τηγάνι με σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τα παστουρμαδοπιτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
 - Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με γιαούρτι.
 
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» (Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 